Προς αποδοχή της πρότασης του Βέμερ ο Αλαφούζος

Προς αποδοχή της πρότασης του Βέμερ ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ενημερώσει την πλευρά του Γερμανού πως μέχρι την Πέμπτη θα έχει καταβάλει τα χρήματα που ζητάει, ώστε να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός τον υποβιβασμό. Τι προβλέπει η συμφωνία.

Στο παρά… ένα έχει φτάσει πλέον ο κίνδυνος υποβιβασμού για τον Παναθηναϊκό λόγω της υπόθεσης του Γενς Βέμερ, αφού μετά και την επιβολή του τρίτου -3, οι πράσινοι απέχουν πια λίγες μέρες για να ζήσουν την πιο εφιαλτική μέρα της ιστορίας τους. Αν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα δεν έχουν πληρώσει ή έστω διακανονίσει τα χρήματα που οφείλουν στον Γερμανό, θα υποβιβαστούν αυτόματα στη Football League.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει άλλα περιθώρια για να… κρύβεται και να προσπαθεί να γλιτώσει όσο περισσότερα χρήματα και χρόνο μπορεί και οι πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν πως σήμερα κιόλας θα αποδεχτεί την τελευταία πρόταση που του έγινε από την πλευρά του Βέμερ την περασμένη Παρασκευή και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα διευθετηθεί η υπόθεση και ο Παναθηναϊκός θα πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς που… έχασε σήμερα και θα γλιτώσει μια και καλή από τον κίνδυνο υποβιβασμού λόγω Βέμερ.

Τι προβλέπει αυτή η πρόταση: άμεση καταβολή 250.000 ευρώ από τις 450.000 που οφείλονται από τον Παναθηναϊκό στον Βέμερ, περίπου 12.000 ευρώ στον ατζέντη του και αποδοχή του χρέους προς την εφορία, που φτάνει τις 100.000 ευρώ. Παράλληλα, για τα επόμενα χρήματα, η πρόταση Βέμερ είναι να διακανονιστούν και να τα λάβει εντός ου 2018, δηλαδή να διακανονιστούν για τους επόμενους εφτά μήνες.

Σήμερα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αφού ο Βέμερ έχει ενημερώσει πως αυτή είναι η οριστική του πρόταση και δεν συζητάει για τίποτα λιγότερο και πλέον ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να την αποδεχτεί, να πληρώσει το χρέος και να γλιτώσει τον Παναθηναϊκό από τον υποβιβασμό.

Κάτι φυσικά που θα μπορούσε να είχε κάνει εδώ και πολύ καιρό και να είχε γλιτώσει η ομάδα και τις αφαιρέσεις έξι βαθμών έως τώρα, που θα της επέτρεπαν να διεκδικεί μια θέση στην πεντάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ