Αυτός έκανε «κλικ» στον Πέδρο Μαρτίνς

Αυτός έκανε «κλικ» στον Πέδρο Μαρτίνς

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ήταν χθες στο Καραϊσκάκη και είδε για δεύτερη φορά από κοντά τη νέα του ομάδα. To 10.gr σας αποκαλύπτει ποιος είναι ο παίκτης που ξεχώρισε ο Πορτογάλος μιλώντας με τα καλύτερα λόγια μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε για τελευταία φορά φέτος στο Καραϊσκάκη και οι ερυθρόλευκοι πήραν μια εύκολη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με 4-0, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε τη νέα του ομάδα από σουίτα του φαληρικού γηπέδου και τα όσα είδε ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

To10.gr έχει το ρεπορτάζ αναφορικά με τις «σημειώσεις» του 48χρονου προπονητή και σας αποκαλύπτει ποιος είναι ο παίκτης που έκανε εντύπωση στον Μαρτίνς. Ο κόουτς των πειραιωτών είχε μόνο καλά λόγια να πει στο φινάλε του παιχνιδιού για τον Θανάση Ανδρούτσο και την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο νεαρός μέσος της ομάδας του λιμανιού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε με ικανοποίηση την εξαιρετική εμφάνιση του 21χρονου μέσου κι αυτό που έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ήταν πως ο Ανδρούτσος είχε πολύ καλή μεταβίβαση αλλά και σωστή κίνηση στον χώρο. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες «πηγές» ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του νεαρού κεντρικού μέσου και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το ότι ο παίκτης προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου.  Ο Ανδρούτσος πήρε πέρυσι την ευκαιρία από έναν Πορτογάλο προπονητή, τον Πάουλο Μπέντο και ενδεχομένης η επόμενη χρονιά να είναι η καλύτερη του έχοντας και πάλι προπονητή από την Πορτογαλία.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί και φανερώνει τον τρόπο σκέψης του Πέδρο Μαρτίνς έχει να κάνει με τον τρόπο που μιλούσε για την κίνηση στον χώρο, αναφέροντας πως ο νεαρός μέσος των ερυθρόλευκων είχε σωστή αντίληψη της θέσης του στο γήπεδο αλλά και των θέσεων των συμπαικτών του, όταν χρειάστηκε να ξεκινήσει γρήγορη αντεπίθεση από τα πόδια του. Αν μη τι άλλο ο νεαρός μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων κατάφερε με την χθεσινή του εμφάνιση να κερδίσει πολλά πράγματα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα όσα είδε από τον Ανδρούτσο.

Το ταλέντο του νεαρού μέσου των ερυθρόλευκων είναι αναμφισβήτητο αλλά το ζητούμενο είναι η χρησιμοποίηση του στην θέση που μπορεί να προσφέρει πράγματα στην ομάδα του λιμανιού. Στο χθεσινό ματς ο Ανδρούτσος έπαιξε δίπλα στον κόφτη και έκανε εξαιρετική εμφάνιση, η οποία φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τον νέο προπονητή της ομάδας του λιμανιού. Αυτή είναι η θέση στην οποία μπορεί να κάνει την διαφορά ο 21χρονος μέσος κι αυτό έχει αποδειχθεί όχι μόνο στα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό αλλά και με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε αυτό που έπρεπε. Κέντρισε το ενδιαφέρον του προπονητή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ