Το «αντίο» του Ουζουνίδη και γιατί μετράει και η καρδιά

Το «αντίο» του Ουζουνίδη και γιατί μετράει και η καρδιά

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα των επενδυτών κι ακόμα κι αν αλλάξουν τα πλάνα τους θέλει να δει αγνές προθέσεις.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού επιθυμεί την παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη. Αυτό είναι ξεκάθαρο κι έχει σταλεί το μήνυμα. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ υπήρξε μία πρωτοφανής αποθέωση. Ο 50χρονος τεχνικός έχει αδειάσει ψυχολογικά και η ερμηνεία των όσων είπε μετά το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς είναι «αντίο». Δεν άφησε περιθώρια ακόμα και με αλλαγή του ιδιοκτησιακού.

Με τον Αλαφούζο δεν μένει, ενώ για το ενδιαφέρον του Παϊρότζ διακρίνει με όσα ακούει ότι δεν είναι προτεραιότητα η παραμονή του. Είναι λογικό ο Ταϊλανδός και οι συνεργάτες του, εφόσον αναλάβουν, να θέλουν να φέρουν δικό τους άνθρωπο. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να αποκλείσει να υπάρξει ανατροπή στα πλάνα τους και να προσεγγίσουν τον Ουζουνίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός, ωστόσο, όπως και κάθε προπονητής κι εργαζόμενος, θέλει να δει ότι ο εργοδότης του επιθυμεί με την καρδιά του τη συνεργασία. Και με όσα ακούγονται αυτή τη στιγμή δεν διαρρέει ότι ο Ουζουνίδης είναι πρώτος στο μυαλό τους… Υπάρχει φυσικά και μία ακόμα παράμετρος.

Πότε θα κλείσει το deal; Ο Ουζουνίδης εφόσον έχει πρόταση δεν μπορεί να περιμένει αν θα κληθεί από τον Παϊρότζ. Και τι κατάληξη θα έχει η συζήτηση. Ως επαγγελματίας δεν μπορεί να κλείσει πόρτες και να μείνει μετέωρος, όταν όλα στον Παναθηναϊκό είναι ρευστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ