Το τρολάρισμα της χρονιάς στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Το τρολάρισμα της χρονιάς στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου στην Θεσσαλονίκη έκανε πλάκα στους φίλους του ΠΑΟΚ, «απαγορεύοντας» την πώληση συγκεκριμένου κρουασάν στους οπαδούς του δικέφαλου του Βορρά.

Η φωτογραφία τα λέει όλα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο σκέφτηκε να «πικάρει» φίλους του ΠΑΟΚ, ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Η φίρμα που παράγει τα συγκεκριμένα κρουασάν έχει ως όνομα αυτό που δεν είναι φέτος ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θέλησε να κάνει πλάκα στους φίλους του δικέφαλου του Βορρά. Τα κρουασάν είναι champion αλλά δεν είναι πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. «Απαγορεύεται η πώληση σε ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ» έγραψε σε χαρτάκι ο καταστηματάρχης και το άφησε σε περίοπτη θέση για να κάνει πλάκα στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Όπως προαναφέραμε το ψιλικατζίδικο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και το ερώτημα που γεννάται είναι ποια ομάδα υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Όπως και να χουν πάντως τα πράγματα είναι ένα «τρολάρισμα» που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει πολλά σχόλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ