Τα… άκουσαν οι παίκτες στο Καραϊσκάκη

Τα… άκουσαν οι παίκτες στο Καραϊσκάκη

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναξαν συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών και ανάρτησαν πανό μετά το 4-0 – Το θέμα έληξε αμέσως και στο τέλος του παιχνιδιού χειροκρότησαν τους παίκτες. Αποθέωση για Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Χουτεσιώτη.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε εύκολα τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-0, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρά την πολύ καλή απόδοση των Πειραιωτών, δεν έλειψαν τα παράπονα από την «ερυθρόλευκη» εξέδρα.

Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων τα «έψαλαν» στους παίκτες, όχι για την αποψινή τους εμφάνισή, αλλά για την απόδοση που είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά το 4-0, φώναξαν συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών, ενώ υπήρξε και πανό στη θύρα των οργανωμένων.

Μετά από λίγα λεπτά, το θέμα θεωρήθηκε λήξαν, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να καταχειροκροτούν τους παίκτες. Χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο κατά την αλλαγή του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Εκτός από τον Βέλγο, το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών του Ολυμπιακού ένιωσαν επίσης οι Ρομαό και Ομάρ, κατά την αλλαγή τους, αλλά και οι Χουτεσιώτης και Ανσαριφάρντ, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ