Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ο Πίτι «υπέγραψε» με γκολ και ασίστ τη νίκη της Λαμίας επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να εξασφαλίζει την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

Η σημερινή μέρα έχει ξεχωριστή σημασία για την Λαμία, καθώς η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και εξασφάλισε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι πήραν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς με το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε ο Πίτι στο 45’, με τον πολύπειρο στράικερ να κάνει και πάλι την διαφορά για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΣ ήταν πάντως η ομάδα που έφτασε κοντά στο γκολ στο 38’ με σέντρα του Νικολιά αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Παπαδόπουλου και λίγα λεπτά αργότερα ο Πίτι έκανε το 1-0 για την Λαμία.

«Καθάρισε» ο Όμο

Ο ΠΑΣ προσπάθησε στο ξεκίνημα δευτέρου μέρους να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και είχε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι η Λαμία κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη της κάνοντας το 2-0 με γκολ που πέτυχε ο Όμο στο 62’, μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Πίτι. Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ισπανός φορ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων καθώς έκανε τα πάντα. Η Λαμία έφτασε τους 29 βαθμούς και όπως προαναφέραμε εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα καθώς υποβιβάστηκε η Κέρκυρα.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Χαλκιαδάκη στο 76′ και πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς νίκη.

Το «κλειδί»: Η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ σε κομβικό σημείο και πιο συγκεκριμένα στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Το10άρι: Ο πολύπειρος επιθετικός της Λαμίας, Πίτι πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και δεν χωρά αμφιβολία πως κερδίζει τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης. Είχε επίσης και την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στον πάγκο: Ο Χέλκβιστ πήρε την ευκαιρία από τον Πετράκη αλλά η απόδοση του δεν ήταν ικανοποιητική.

Γιατί κόουτς: Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε αμυντικά κενά και το πλήρωσε ακριβά στην φάση του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων.

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Γκολ: 45’ Πίτι, 62’ Όμο – 76′ Χαλκιαδάκης

Κίτρινες κάρτες: 2’ Όμο – 15’ Μπουκουβάλας, 40’ Μιχαήλ

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Πριντέτα (52’ Ακόστα), Όμο, Μπουλούλης, Πίτι (89′ Αντρόνικ), Τσούκαλος, Βάντερσον (65’ Μπούτνικ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Βιντάλ (58’ Μανθάτης), Λίλα, Νικολιάς (66′ Αποστολόπουλος), Κόντε, Χέλκβιστ (51’ Χαλκιαδάκης).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ