Λεβαδειακός – Ατρόμητος 0-1

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 0-1

Ο Ατρόμητος «απέδρασε» με το 1-0 από τη Λιβαδειά κόντρα στον πολύ σκληρό για να πεθάνει Λεβαδειακός, όμως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού θα συμβιβαστεί με την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Ο Ατρόμητος ευελπιστούσε σε μια γκέλα του Ολυμπιακού, ώστε να έχει πιθανότητες κατάληψης της 3ης θέσης. Στο Καραϊσκάκης, όμως, τα γκολ έπεφταν βροχή σε αντίθεση με την Λιβαδειά όπου Λεβαδειακός και Ατρόμητος είχαν κολλήσει για αρκετή ώρα στο 0-0. Στην εκπνοή, όμως, ο Μπρούνο νίκησε τον Σωτηρίου και έστειλε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Περιστέρι!

Στα της αναμέτρησης, αντίθετα με την ροή του παιχνιδιού, στο 12ο λεπτό ο Πέτρος Γιακουμάκης έκανε το γύρισμα, ο Μίρκοβιτς απομάκρυνε, στη συνέχεια της φάσης ο Μαρκόφσκι από κοντά πλάσαρε και πάλι όμως ο θηριώδης κίπερ φώναξε παρών κρατώντας αλώβητη την εστία του. Λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, στο 25′, ο Αμρ Ουάρντα επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι που είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθόλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, δεν έβρισκε τρόπο να βάλει την μπάλα στα δίχτυα.  Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Στην επανάληψη, οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, στο 49′, όταν μετά από σέντρα του Μαρκόφσκι ο πάντα απειλητικός Γιακουμάκης δεν έκανε σωστά την προβολή με αποτέλεσμα να μην βρει στόχο. Από πλευράς τους οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ με τον Αμρ Ουάρντα  να σημαδεύει το δοκάρι του Σωτηρίου. Ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γιαννούλης σούταρε χωρίς να μπορεί να νικήσει τον κίπερ των φιλοξενούμενων.

Στο 62′ ούτε ο Ντιγκινί κατάφερε να υπερβεί το… εμπόδιο του Σωτηρίου σε θέση τετ-α-τετ. Ενώ στο 69ο λεπτό ο Νιάσε επιχείρησε ένα σουτ με τον Μίρκοβιτς να φωνάζει παρών, ενώ ο Σάκιτς έσωσε πάνω στη γραμμή, σταματώντας τον Σαβανταγκό στην εξέλιξη της φάσης.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα συμβιβάζονταν στο 0-0, οι Περιστεριώτες (πρωταθλητές στα εκτός έδρας) δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Γιαννούλης γύρισε την μπάλα και ο Μπρούνο σκόραρε (1-0), δίνοντας έτσι το 8ο εκτός έδρας τρίποντο στους Πρίγκιπες της Δυτικής όχθη που έφθασαν τους 53 βαθμούς και «έκλεισαν» την 4η θέση!

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Αντιλέχου (84′ Ζαραδούκας), Σουμπίνιο, Φαβάρο, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι, Νιάσε (90+1′ Καθάριος), Γιακουμάκης, Καραχάλιος (77′ Καλτσάς), Τσαμπούρης, Σαβανταγκό

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Κιβρακίδης (66′ Βασιλακάκης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ουάρντα (90+2′ Καρασαλίδης), Ούμπιδες (66′ Ντάουντα), Μάντσον, Μπρούνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ