Περνά στην επίθεση για τα σκουπίδια η ΑΕΚ

Περνά στην επίθεση για τα σκουπίδια η ΑΕΚ

Οι νομικές κινήσεις της Ένωσης για την απομάκρυνση των απορριμματοφόρων που παρανόμως βρίσκονται στο άλσος

Μόνο διαδικαστικού χαρακτήρα δεν ήταν η πρόσφατη αίτηση της ΑΕΚ προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, για την απομάκρυνση του σταθμού μεταφόρτωσης των απορριμματοφόρων από το άλσος που παρανόμως βρίσκονται εκεί. Η Ένωση είναι έτοιμη να κυνηγήσει νομικά όλους όσοι έχουν παίξει ρόλο στο να συνεχιστεί η παρουσία των απορριμματοφόρων εκεί, μιας και μιλάμε για ένα ζήτημα που έχει κριθεί από την νομοθεσία και είναι ξεκάθαρο.

Αυτές οι ενέργειες που έχει ήδη δρομολογήσει η ΑΕΚ γίνονται για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η προστασία του Άλσους ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ανοίγει 1η Μαΐου. Μιας και εκεί που βρίσκονται τα σκουπίδια του δήμου είναι η αντιπυρική ζώνη του άλσους.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ξεκάθαρα στην άδεια του γηπέδου αλλά και στο ρυθμιστικό εκεί που είναι σήμερα τα σκουπιδιάρικα θα γίνουν πεζόδρομοι όμοροι του γηπέδου. Εντός των προσεχών ημερών θα γνωστοποιηθεί όλο το μπαράζ των νομικών ενεργειών προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία απομάκρυνσης των σκουπιδιάρικων. Να σημειωθεί τέλος πως για αυτό το θέμα αυτό έχουν γίνει καταγγελίες και από δημότες της περιοχής προκειμένου να έρθει η Πολεοδομία και να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες κατεδάφισης όλων των αυθαιρέτων κτισμάτων μέσα στο Άλσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ