ΑΕΚ : Διπλάσιες ετήσιες απολαβές θέλει ο Βράνιες για να ανανεώσει

ΑΕΚ : Διπλάσιες ετήσιες απολαβές θέλει ο Βράνιες για να ανανεώσει

Ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 και για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ζητάει τα διπλάσια χρήματα από όσα λαμβάνει τώρα.

Η ΑΕΚ έχει μείνει ευχαριστημένη από την γενικότερη απόδοση του Όγκνιεν Βράνιες τη φετινή σεζόν και θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν για το ζήτημα της ανανέωσης μέσα στο επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, η πλευρά του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού θα μεταφέρει στην Ένωση ότι ο παίκτης θέλει τις διπλάσιες ετήσιες απολαβές για να υπογράψει ανανέωση. Οι τωρινές αποδοχές του ανέρχονται στις 250 χιλιάδες ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι ο παίκτες επιθυμεί μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Σε περίπτωση που οι απαιτήσεις του Βράνιες δεν αλλάξουν, δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα πώλησης του ποδοσφαιριστή το προσεχές καλοκαίρι αν φυσικά υπάρξει μια ικανοποιητική πρόταση από το εξωτερικό.

Πέραν τούτου, η υπόθεση της ανανέωσης του Αντρές Σιμόες φαίνεται πως θα έχει θετική έκβαση. Επί της ουσίας, η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και απομένει το ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ