Ανσαριφάρντ : «Αν μείνω θα παλέψω για τον τίτλο»

Ανσαριφάρντ : «Αν μείνω θα παλέψω για τον τίτλο»

Μια χαμένη χρονιά δεν μπορεί να αλλάξει την πίστη που υπάρχει στον Ολυμπιακό τόνισε ο Ιρανός επιθετικός συμπληρώνοντας πως θα παλέψει για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Για την χρονιά που δεν πήγε όπως θα ήθελε αλλά και για την επόμενη σεζόν, αν βεβαίως παραμείνει όπως ο ίδιος τόνισε (προφανώς για την περίπτωση που μπορεί να προκύψει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό) μίλησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στη NOVA. Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε και στην προσπάθεια για να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή τη σεζόν δεν τα καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους, όπως θα ήθελαν. Αλλά οι πραγματικοί οπαδοί και όσοι πραγματικά αγαπάνε τον Ολυμπιακό, πιστεύω πως νοιάζονται για την ομάδα. Αγαπάνε τον Ολυμπιακό, τον σύλλογο, ανεξάρτητα αν μία χρονιά βγεις πρωταθλητής ή όχι. Δεν απογοητεύονται».

«Αν παραμείνω σίγουρα θα παλέψω (για τον τίτλο), όπως και σε αυτή τη σεζόν προσπαθούσα πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν την επόμενη χρονιά παραμείνω στην ομάδα, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσω να κάνω τους οπαδούς μας ευτυχισμένους. Και να είναι η φανέλα του Ολυμπιακού στην κορυφή όπως πάντα».

«Θα δούμε τους δύο τελευταίους αγώνες. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει επιτυχία και υγεία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να βγω πρώτος σκόρερ».

«Ειλικρινά σέβομαι πολύ τον Παναιτωλικό ως ομάδα. Είναι καλός σύλλογος και καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Αλλά όταν παίζουμε στην έδρα μας με τους οπαδούς μας αποκτούμε πλεονέκτημα για να είμαστε οι νικητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ