ΠΑΟΚ: Δοκίμασε Μπίσεσβαρ και Μακ στις πτέρυγες

ΠΑΟΚ: Δοκίμασε Μπίσεσβαρ και Μακ στις πτέρυγες

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, λόγω της απουσίας του Κάμπος, προσανατολίζεται με βάση και τις δοκιμές που έκανε σήμερα να ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τους Μπίσεσβαρ και Μακ στις πτέρυγες.

Μπορεί η διοίκηση και ο κόσμος της ομάδας να ασχολούνται με τον τελικό της 12ης Μαΐου, όμως οι παίκτες και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν σε πρώτο πλάνο την αναμέτρηση της Κυριακής (29/4) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην ασχοληθούν με τα θέματα που έχουν οι πράσινοι. Να κοιτάξουν μόνο την ομάδα τη δική τους ομάδας και τον πως θα πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κάμπος. Τη θέση του Αγκολέζου επιθετικού αναμένεται να πάρει με βάση και τις δοκιμές ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στην 11αδα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Ξάνθη. Στην 11αδα θα επιστρέψει και ο Μακ παίρνοντας τη θέση του Λημνιού.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με όσα έδειξε στη σημερινή προπόνηση ο Πασχαλάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Μάτος, αριστερά ο Βιερίνια και στο κέντρο της άμυνας οι Κρέσπο και Βαρέλα. Στη μεσαία γραμμή οι Μαουρίσιο και Κάνιας, στον άξονα ο Πέλκας στις πτέρυγες οι Μακ (δεξιά) και Μπίσεσβαρ (αριστερά) , ενώ στη κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ