«Ενδιαφέρον από την Ελλάδα για τον Μάρκος Γιούγια» (vids)

«Ενδιαφέρον από την Ελλάδα για τον Μάρκος Γιούγια» (vids)

Ο Πρόεδρος της Σπορτ Χουανκάγιο, Ραούλ Ρόχας, αποκάλυψε ότι υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό – Σε ποιες ομάδες προτάθηκε ο βραχύσωμος Περουβιανός.

Στην αγορά της Λατινικής Αμερικής έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους οι ελληνικές ομάδες, με στόχο να βρουν «λαβράκια» που θα έρθουν στη χώρα μας και θα κάνουν τη διαφορά. Ενας από τους παίκτες που αγωνίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Σούπερ Λίγκας είναι και ο Περουβιανός επιθετικός Μάρκος Γιούγια, ο οποίος αγωνίζεται στην Σπορτ Χουανκάγιο.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας από τη Λατινική Αμερική, Ραούλ Ρόχας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θέλουμε να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό. Εχουμε τρεις προτάσεις και περιμένουμε το καλοκαίρι που θα είναι ανοιχτό το μεταγραφικό παράθυρο στις χώρες του εξωτερικού και κυρίως στην Ευρώπη. Για τον Γιούγια έχουν ρωτήσει ομάδες από την Κολομβία, αλλά και από την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μάρκος Γιούγια είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.68 μ. και αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό. Είναι ένας παίκτης με υψηλή τεχνική κατάρτιση και είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί συνολικά σε 15 αγώνες με τη φανέλα της Σπορτ Χουανκάγιο, εκ των οποίων οι 13 ήταν για το πρωτάθλημα του Περού και οι 2 για το Κόπα Σουνταμερικάνα και έχει πετύχει 1 γκολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr ο Μάρκος Γιούγια έχει προταθεί σε τρεις ελληνικές ομάδες. Πρόκειται για τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να μετακομίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει: «Θέλω να πραγματοποιήσω μια καλή σεζόν και να πάρω μεταγραφή. Θέλω να φύγω και να πάρει ο σύλλογός μου όσα περισσότερα χρήματα μπορεί». Ο Γιούγια αγωνίζεται στην Σπορτ Χουανκάγιο από το 2015, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις Ντιφενσόρ Ζαρουμίγια, Σάντος, Σπορτ Βικτόρια, Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ Σαντιλιάνα και Παράντα ντε λος Αμίγκος. Ολες ήταν ομάδες του Περού.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=wxVReQNmsho

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ