Αλαφούζος : «Δεν θα πέσει η ομάδα αλλά… βιάσου»

Αλαφούζος : «Δεν θα πέσει η ομάδα αλλά… βιάσου»

Η υπόσχεση του Γιάννη Αλαφούζου σε μία από τις τελευταίες του επικοινωνίες με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και η προτροπή του να προχωρήσει τις διαδικασίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Το μεγαλύτερο άγχος του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο και την προοπτική να περάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην «Pan Asia» δεν είναι άλλο από το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ομάδας. Κάτι που αν συμβεί μπορεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η πλευρά του Ταϊλανδού δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός, αφού δεν θα έβλεπε το ίδιο ελκυστική την προοπτική να πάρει μια ομάδα με προβλήματα οικονομικά, με αποκλεισμό από την Ευρώπη και επιπλέον να αγωνίζεται και σε χαμηλότερη κατηγορία.

Είναι κάτι που έχει τονίσει πολλές φορές ο Παϊρότζ στον Αλαφούζο. Μάλιστα, ο Ταϊλανδός ενημερώνεται από τους Έλληνες συνεργάτες του για όλες τις υποθέσεις που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τον Παναθηναϊκό και ρωτάει τον Αλαφούζο στις απευθείας επαφές που έχει μαζί του, όπως σας μετέφερε νωρίτερα to10.gr.

Σε μία από τις τελευταίες συνομιλίες τους, πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε καθησυχαστικός προς τον Ταϊλανδό επενδυτή. «Δεν πρόκειται να πέσει ο Παναθηναϊκός. Κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μη συμβεί αυτό. Όμως πρέπει να προχωρήσουμε τις διαδικασίες της πώλησης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να αντιμετωπιστούν θέματα που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τον σύλλογο ακόμα και μελοντικά», του μετέφερε ο Αλαφούζος.

Ο Πιεμπονγσκάντ αναμένεται στην Αθήνα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα έχουν προχωρήσει πλέον αρκετά οι συζητήσεις για τους όρους ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ