Κορυφαίο το γκολ του «αρτίστα» Μπίσεσβαρ

Κορυφαίο το γκολ του «αρτίστα» Μπίσεσβαρ

Το γκολ που πέτυχε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης με 2-1, αναδείχθηκε κορυφαίο της 28ης αγωνιστικής στη σχετική ψηφοφορία, που διοργανώνουν η Super League, ο ΠΣΑΠ και η NOVA μαζεύοντας το 25,29% των ψήφων.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη με ανατροπή με 2-1 επί της Ξάνθης στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή (22/4). Ο Ολλανδός μπήκε αλλαγή στο 67’ και στο 68’ ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Σάκχοφ, ο οποίος είχε περάσει επίσης αλλαγή ένα λεπτό πιο πριν!

«Είχα να βάλω γκολ με κεφαλιά από τα εφηβικά μου χρόνια», ομολόγησε ο Μπίσεσβαρ μιλώντας μετά το ματς στο οποίο αναδείχθηκε MVP, καθώς είχε και την ασίστ στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ, το οποίο πέτυχε ο Κουλούρης που ήταν η 3η αλλαγή του Δικέφαλου!

«Αυτό το γκολ το αφιερώνω στον γιο μου, τον Τζούλιαν, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά του», είχε προσθέσει ο Ολλανδός.

Τελικά το γκολ αυτό αναδείχθηκε και κορυφαίο της 28ης αγωνιστικής στη σχετική ψηφοφορία, που διοργανώνουν η Super League, ο ΠΣΑΠ και η NOVA μαζεύοντας το 25,29% των ψήφων.

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι στην ψηφοφορία του διαγωνισμού Best Goal ήταν οι εξής:

1. Ντιέγκο Μπίσεσβαρ   (ΠΑΟΚ)  25,29%
2. Λουτσιάνο Νέβες        (Παναθηναϊκός)                21,88%
3. Χρήστος Αλμπάνης      (Απόλλων Σμύρνης)         20,00%

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ