Επιβεβαιώνει το Μαξίμου την επικοινωνία Μητσοτάκη σε Τσέφεριν για Elite διαιτητές

Επιβεβαιώνει το Μαξίμου την επικοινωνία Μητσοτάκη σε Τσέφεριν για Elite διαιτητές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε δράση για να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δημιούργησαν οι Μπαλτάκος, Μπένετ και όσοι τους στηρίζουν...

Τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο κινητοποίησαν και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Πρωθυπουργός όπως αποκαλύπτει σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Γιώργος Παπαχρήστου επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της UEFA, προκειμένου να έρθουν Elite διαιτητές στα Play-Offs.

Μια εξέλιξη που επιβεβαιώνεται απόλυτα από το Μαξίμου και καταδεικνύει αναμφίβολα την έκταση του προβλήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρό. Ένα πρόβλημα που έχει πάρει διαστάσεις εξαιτίας της ανικανότητας των αρμοδίων στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ, του Τάκη Μπαλτάκου και του Μπένετ αντίστοιχα που δεν φροντίζουν για τα αυτονόητα εδώ και καιρό.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαλτάκος στη Νιόν και τα παραμύθια της Χαλιμάς

«Ο Πρωθυπουργος ζήτησε από τον κ. Τσέφεριν να αποστέλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθύνουν τους κρίσιμους για την τύχη του πρωταθλήματος, αγώνες των play-offs της Super League, διαιτητές από την ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ του, συμπληρώνει πως ο πρόεδρος της UEFA «αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ειδικά μετά τις τελευταίες διαιτησίες ξένων διαιτητών και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα».

Επαναλαμβάνουμε πως το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας από το Μαξίμου και το ζητούμενο βεβαίως ειναι η επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την στιγμή που χρειάζεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας να παρέμβει για να γίνει το αυτονόητο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ τότε γίνονται κατανοητές οι τεράστιες ευθύνες τόσο του Μπένετ ως Αρχιδιαιτητή όσο και του Μπαλτάκου ως πρόεδρου της ΕΠΟ που επιχειρεί να «επιβάλλει» την θέση όπως με την χθεσινή του δήλωση… απείλησε!

Η κίνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ με στόχο να δώσει ένα τέλος στην κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου δείχνει πολλά και για όσους ανερυθρίαστα στηρίζουν το «σύστημα» που έχει ως μοναδικό στόχο να κρατήσει χαμηλά το ποδόσφαιρο μας. Αυτούς που «βάζουν πλάτη» στον Μπαλτάκο και τον Μπένετ παρά την ξεκάθαρη αποτυχία τους.

Ειδικά του Μπένετ στο κομμάτι της διαιτησίας όπου απέτυχε σε όλη την σεζόν, είτε γιατί δεν μπορούσε είτε γιατί δεν ήθελε, να κάνει το αυτονόητο. Να φέρει elite διαιτητές ζητώντας την συνδρομή της ΟΥΕΦΑ ως όφειλε. Κάτι που δεν έκανε ποτέ όλο αυτό το διάστημα βλέποντας τώρα τον Πρωθυπουργό της χώρας να επιδιώκει να βρει λύση για το πρόβλημα που (και) ο ίδιος δημιούργησε.

Πρόβλημα σοβαρό που απειλούσε την ίδια την ολοκλήρωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος με ότι αυτό συνεπάγεται φέρνοντας έτσι την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη που από την εποχή της Ολιστικής Μελέτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την ΟΥΕΦΑ. Μια ολιστική μελέτη που να μην ξεχνάμε πως ο Μπαλτάκος και η ΕΠΟ της… εξυγίανσης έχει πετάξει στα σκουπίδια…

Το δημοσίευμα για την επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσέφεριν:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ