Μιραλάς, η μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε…

Μιραλάς, η μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε…

Η υπέρβαση για να επιστρέψει έγινε τον Ιανουάριο αλλά ο Βέλγος άσος αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις για τον Ολυμπιακό.

Πόνταρε πολλά στον Κέβιν Μιραλάς τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός. Για αυτό άλλωστε δεν σκέφτηκε το ιδιαίτερα υψηλό κόστος του δανεισμού του από την Έβερτον φέρνοντας τον ξανά στην Ελλάδα με την ελπίδα πως θα ηγηθεί της προσπάθειας για το πρωτάθλημα. Ο Μιραλάς όμως σε όλο αυτό το διάστημα, και παρότι έπαιζε ασταμάτητα, αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις.

Δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστο να ικανοποιήσει τις μεγάλες προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί με τον ερχομό του, δεν μπόρεσε ούτε σε ένα ματς να κάνει την διαφορά, δεν κατάφερε να βοηθήσει στα κρίσιμα σημεία της σεζόν που ο Ολυμπιακός τον είχε ανάγκη. Για αυτό άλλωστε «πόνταρε» πάνω του ξοδεύοντας ένα μεγάλο ποσό τον Ιανουάριο.

Το γκολ που πέτυχε με την Κέρκυρα αποδείχτηκε απλά μια αναλαμπή για τον Βέλγο άσο που λίγες μέρες μετά, στη Ριζούπολη, ήταν «εξαφανισμένος». Από την πρώτη στιγμή to10.gr σας έδωσε το στίγμα της κατάστασης γύρω από τον Κέβιν Μιραλάς με αφορμή και την αποκαρδιωτική του εικόνα στο ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Βέλγος στηρίχθηκε όσο περισσότερο γινόταν όλο αυτό το διάστημα αλλά ποτέ δεν πλησίασε καν τον ποδοσφαιριστή που είχαμε ζήσει στην πρώτη του θητεία στο λιμάνι.

Προσφορά στα όρια του μηδενικού από τον Μιραλάς που έχασε την ευκαιρία που του δόθηκε και πλέον μετράει αντίστροφα στα πλαίσια άλλωστε του restart που επιχειρεί ήδη ο Ολυμπιακός έχοντας ξεκινήσει την δουλειά για τη νέα σεζόν. Στα δύο ματς που απομένουν για το φινάλε της σεζόν δύσκολα (για να μην πούμε σίγουρα) ο Βέλγος θα αγωνιστεί ξανά με τα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ