Παναθηναϊκός : Πληρωμές έως την Παρασκευή, σε καλό δρόμο με Κουτρουμπή

Παναθηναϊκός : Πληρωμές έως την Παρασκευή, σε καλό δρόμο με Κουτρουμπή

Οι παίκτες θα πάρουν Πέμπτη ή Παρασκευή τουλάχιστον 35% της δόσης Δεκεμβρίου. Πιθανή η εξόφληση του συγκεκριμένου μήνα πριν το ματς με την Ξάνθη. Κοντά σε συμφωνία με τον Κουτρουμπή.

Η διοίκηση πρότεινε να δώσει το 35% της δόσης Δεκεμβρίου, από το 70% που εξακολουθεί να οφείλει, την Δευτέρα 30 Απριλίου. Οι παίκτες αρνήθηκαν και προχώρησαν σε αποχή τη Δευτέρα.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ζήτησαν το συγκεκριμένο ποσοστό να καταβληθεί πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλιώς απειλούσαν με νέα αποχή και να μην κατέβουν στο προσεχές ντέρμπι. Τελικά, η διοίκηση ανέφερε ότι οι παίκτες συμφώνησαν στη νέα πρόταση που τους μεταφέρθηκε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Πέμπτη ή Παρασκευή θα καταβληθεί το 35%. Υπάρχει επίσης σοβαρή πιθανότητα να γίνει εξόφληση της δόσης πριν το ματς με την Ξάνθη, όπως επίσης αιτήθηκαν οι ποδοσφαιριστές στην επίσκεψη του Κωνσταντίνου τη Δευτέρα.

Συνάντηση με τον Κουτρουμπή είχε ο Κωνσταντίνου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε με τον παίκτη της Σταντάρ Λιέγης για το ποσό που του επιδικάστηκε στην πρώτη προσφυγή κι αγγίζει τις 300.000 ευρώ. Όπως διαρρέει από την ΠΑΕ οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Να πάρει δηλαδή ο υψηλόσωμος στόπερ άμεσα ένα ποσό και να λάβει τα υπόλοιπα σε αρκετές δόσεις.

Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της δεύτερης προσφυγής του με την οποία ζητάει συνολικά 470.000 ευρώ, αλλά θα δοθεί αναβολή. Εφόσον τα βρουν Παναθηναϊκός και Κουτρουμπής, ο παίκτης αναμένεται να παραιτηθεί από το επιπλέον ποσό των 170.000 ευρώ που διεκδικεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ