ΑΕΚ : Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Αλμπάνης

ΑΕΚ : Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Αλμπάνης

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 23χρονου εξτρέμ του Απόλλωνα. Στις 500.000 ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

Ο Χρήστος Αλμπάνης είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, οι κιτρινόμαυροι είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο 23χρονος επιθετικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας έχει κάνει καλή σεζόν και η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του νεαρού εξτρέμ είναι 500.000 ευρώ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ταχθεί υπέρ της απόκτησης του Αλμπάνη από τον Απόλλωνα, καθώς θεωρεί πως ο νεαρός άσος έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Τον παίκτη έχει παρακολουθήσει φυσικά και ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει επίσης σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό άσο του Απόλλωνα. Όλα μάλιστα δείχνουν ότι απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία της Ένωσης με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο Απόλλωνας κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα, μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού και ο Αλμπάνης ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα στην υλοποίηση του στόχου των κυανόλευκων. Ο Αλμπάνης έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια του Απόλλωνα και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του έχοντας πετύχει οκτώ γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ