Επιμένουν οι Ρουμάνοι για Λουτσέσκου και Σαχτάρ

Επιμένουν οι Ρουμάνοι για Λουτσέσκου και Σαχτάρ

Η ρουμάνικη εφημερίδα Sport επιμένει για ενδιαφέρον της Σαχτάρ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναφέρει πως ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ουκρανικής ομάδας, Ρινάτ Αχμέτοφ.

Ο ουκρανικός Τύπος ανέφερε πριν από λίγες μέρες πως η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει ως πρώτη επιλογή τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την τεχνική της ηγεσία και αυτό που αν μη τι άλλο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η επιμονή των ρουμάνικων εφημερίδων στο συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι η εφημερίδα Sport δημοσιεύει ρεπορτάζ με πληροφορίες που αν μη τι άλλο δεν περνούν απαρατήρητες.

Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι μεταξύ των υποψηφίων για ν’ αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ουκρανικής ομάδας και μάλιστα οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο και για συνάντηση του Μιρτσέα Λουτσέσκου με τον ιδιοκτήτη της Σαχτάρ, Ρινάτ Αχμέτοφ πριν από δύο εβδομάδες.

«Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να πάει στην Ουκρανία πριν από δύο εβδομάδες και συναντήθηκε με τον πολύ καλό του φίλο, Ρινάτ Αχμέτοφ. Συζήτησαν και για το θέμα του προπονητή καθώς δεν υπάρχει ζήτηνα Φονσέκα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λουτσέσκου είπε για έναν…Λουτσέσκου στον Αχμέτοφ. Όχι για τον ίδιο αλλά για τον γιο του, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρει χαρακτηριστικά η ρουμανική εφημερίδα.

Στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται λόγος για την προσπάθεια της Σαχτάρ να βρει τον διάδοχο του Μιρτσέα Λουτσέσκου, μετά από την δωδεκαετή θητεία του Ρουμάνου προπονητή στον πάγκο της ομάδας. «Ο Ραζβάν θα έχει όλες τις ευκαιρίες για να κάνει μια ωραία καριέρα στο Ντόνετσκ καθώς ο Αχμέτοφ θα του παρέχει όλες τις οικονομικές ανέσεις για να δουλέψει στην Σαχτάρ. «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι ο νέος προπονητής της Σαχτάρ, αυτή θα είναι η βόμβα του καλοκαιριού» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ουκρανικός Τύπος».

Στο τέλος του ρεπορτάζ η ρουμάνικη εφημερίδα κάνει αναφορά για την έκβαση της μάχης του φετινού πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ