Ολυμπιακός : Έρχεται τέλη της εβδομάδας ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός : Έρχεται τέλη της εβδομάδας ο Μαρτίνς

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να έρθει ξανά στην Αθήνα την Παρασκευή και θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Ο νέος κύκλος επαφών του Μαρτίνς και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς έχει προγραμματίσει να έρθει και πάλι στην Αθήνα στα τέλη της εβδομάδας και ο 48χρονος κόουτς θα παρακολουθήσει το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μαρτίνς αναμένεται την Παρασκευή στην χώρα μας και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η επιστροφή του στην Ελλάδα θα σηματοδοτήσει και εξελίξεις.

Ο Μαρτίνς είχε δει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη και όπως προαναφέραμε θα δει και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, το προτελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό. Ο νέος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θα έχει και πολλές συναντήσεις με στελέχη των ερυθρόλευκων, ανοίγοντας έναν δεύτερο κύκλο επαφών μετά τις συζητήσεις που είχε κάνει την πρώτη φορά που είχε βρεθεί στην χώρα μας.

Θυμίζουμε πως ο Μαρτίνς είχε μείνει για μια εβδομάδα στην Αθήνα και είχε φροντίσει να ενημερωθεί για πολλά πράγματα που αφορούν τη νέα του ομάδα, εστιάζοντας κυρίως στο τσεκάρισμα των παικτών που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι και το διάστημα που ήταν στην Πορτογαλία ο Μαρτίνς φρόντισε να εστιάσει σε πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα του λιμανιού και τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει σχηματίσει μια εικόνα για τις κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες σε μεταγραφικό επίπεδο ενώ άμεσα θα είναι σε θέση να κάνει τις εισηγήσεις του και σε ότι αφορά παίκτες που είναι στο ρόστερ των ερυθρόλευκων την φετινή περίοδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την φορά ο 48χρονος τεχνικός θα μείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην χώρα μας, καθώς θέλει να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για πολλά θέματα που έχουν να κάνουν όχι μόνο με μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και με την καλοκαιρινή προετοιμασία των πειραιωτών. Ο Μαρτίνς λοιπόν έρχεται στα τέλη της εβδομάδας στην Αθήνα και συνεχίζει την δουλειά του για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ