Απόλων Σμύρνης : Όλοι θέλουν τον Αλμπάνη

Απόλων Σμύρνης : Όλοι θέλουν τον Αλμπάνη

Ο Χρήστος Αλμπάνης διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όντας ένας από τους λόγους που ο Απόλλωνας έμεινε στη Superleague. Όπως λοιπόν είναι λογικό, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως όλα δείχνουν ο Χρήστος Αλμπάνης θα αποτελέσει το μήλον της Έριδος μεταξύ ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται για τον παίκτη με τον ΠΑΟΚ να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των σπορ», τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ είναι πιο κοντά στην απόκτησή του, όμως στο παιχνίδι είναι και ο Ολυμπιακός. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής τον Ιανουάριο, κρατάει απόσταση, όμως δεν αποκλείεται να κάνει και αυτός μπάσιμο.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση, όμως τίποτα δεν είναι ακόμη δεδομένο. Ίσως οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενέστερα για τον παίκτη κατά τη συνάντηση που θα έχουν με τη διοίκηση του Απόλλωνα για να συζητήσουν το αν τελικά το μεταξύ τους παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά του ο παίκτης βλέπει πως η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία σε Έλληνες ποδοσφαιριστές και δεν του φαίνεται άσχημη μια τέτοια προοπτική.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Μάλιστα ο Φρανσουά Μοντεστό και ο Σάββας Θεοδωρίδης είχαν ανοίξει «πηγαδάκια» μαζί του στο περιθώριο του αγώνα των δυο ομάδων την προηγούμενη Κυριακή στη Ριζούπολη. Από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τονώσουν τον ελληνικό κορμό αλλά και να ρίξουν το μέσο όρο ηλικίας, η περίπτωση του 23χρονου μόνο αδιάφορη δεν τους είναι.

Ο ΠΑΟΚ είχε φτάσει μια ανάσα από την απόκτηση του παίκτη κατα τη Χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως τότε η συμφωνία χάλασε για οικονομική διαφωνία.

Τέλος, σε κρούση ατζέντη από την Αγγλία, η απάντηση του μάνατζερ του Αλμπάνη ήταν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Ο 23χρονος έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι το 2020 και η ρήτρα που έχει το συμβόλαιο του είναι 500.000, με ισχύ μόνο για ομάδες του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ