Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Χιμένεθ η ΑΕΚ

Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Χιμένεθ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στον πάγκο της τον Χιμένεθ για πολλά χρονιά κι αναμένεται μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ αποτελεί ένα μοναδικό επίτευγμα κι αν μη τι άλλο η φετινή φοβερή χρονιά της Ένωσης πιστώνεται και στον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έχει αλλάξει όλη τη νοοτροπία της ομάδας κι αναμφίβολα είναι ο πρωτεργάτης της ιστορικής χρονιάς που βιώνει η ΑΕΚ.

Για αυτόν τον λόγο η διοίκηση της Ένωσης θέλει να κρατήσει στον πάγκο της τον Χιμένεθ για πολλά χρονιά και να συνεχίσουν μαζί στον δρόμο που χάραξε φέτος η ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όλοι στους κιτρινόμαυρους επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν και ο ίδιος ο Χιμένεθ θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως τη φετινή χρονιά έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες της Ισπανίας. Έτσι μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης και κυρίως ο τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, θα υπάρξει ένα ραντεβού ανάμεσα σε Χιμένεθ και ΑΕΚ προκειμένου να μιλήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Ανδαλουσιανού.

Σε ό,τι αφορά στη διαπραγμάτευση, ο Χιμένεθ και το τιμ του κοστίζουν περίπου 500.000 ευρώ ετησίως και αναμένεται να ζητήσουν αύξηση. Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να του προσφέρει αύξηση, αρκεί να είναι σε λογικά πλαίσια, ενώ μόλις ολοκληρωθεί το θέμα του Χιμένεθ, θα πάρουν σειρά οι Μπακάκης, Σιμόες, Βράνιες, Μπακασέτας, Γκάλο και Μπάρκας, που η ΑΕΚ θέλει να τους ανανεώσει, ενώ ανοιχτό είναι το ζήτημα με τον Χριστοδουλόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ