Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

MVP ο Λουτσιάνο με γκολ και ασίστ, άξιοι συμπαραστάτες Λουντ, Δώνης, Γιόχανσον, Τζανδάρης.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν «σίφουνας» από τη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας εύκολα του Πανιωνίου με 3-0. Διαβάστε ποιοι ξεχώρισαν στη νίκη του «τριφυλλιού».

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έκανε ακόμα μία ώριμη εμφάνιση. Όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν αποτελεσματικός. Είχε επτά αποκρούσεις εκ των οποίων η μία σωτήρια στο 0-0 στο πλασέ του Ντουρμισάι στο 33’.

Ματίας Γιόχανσον: Ο Σουηδός δεξιός μπακ πρόσθεσε μία ακόμα καλή εμφάνιση στον δεύτερο γύρο. Αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Εξουδετέρωσε τον Σπιριντόνοβιτς και στο δεύτερο ημίχρονο τον Οικονομίδη. Είχε τα περισσότερα κλεψίματα (5) και κερασάκι η συνεργασία και η ασίστ στο 0-3 του Μολίνς.

Εμάνουελ Ινσούα: Στο ξεκίνημα του αγώνα αμυντικά είχε προβλήματα με τους Μασούρα, Οικονομίδη, Βλάχο στην πλευρά του. Από πλάγιο άουτ που εκτέλεσε προήλθε το 0-2, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά και επιθετικά είχε ένα καλό σουτ που έβγαλε ο Μπαντής.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Στο πρώτο ημίχρονο είχε θέματα. Έδειχνε έλλειψη συγκέντρωσης, όπως στη φάση του 33’ όπου το σοβαρό λάθος του λίγο έλειψε να κοστίσει, αλλά ο Βλαχοδήμος απέκρουσε το σουτ του Ντουρμισάι. Στο δεύτερο βελτιώθηκε και είχε πολλές επεμβάσεις.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Πολύ καλή εμφάνιση. Σταθερός κι αποτελεσματικός στον χώρο δράσης του. Ηταν καλός τόσο στο ψηλό όσο και στο χαμηλό παιχνίδι. Επιθετικά πέτυχε ένα γκολ, αλλά σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Φάνης Τζανδάρης: Πολύ καλή εμφάνιση από τον νεαρό μέσο. Ήταν δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού σε κλεψίματα (4). Ανασταλτικά, λοιπόν, ήταν εξαιρετικός, ενώ είχε 12 σωστές επιθετικές πάσες και πέντε λάθη. Έπαιζε με τη μία και χειροκροτήθηκε πολλές φορές από τον Ουζουνίδη.

Εργκους Κάτσε: Τα γνωστά τρεξίματα. Ο Αλβανός διεθνής, όπως και ο παρτενέρ του στα χαφ Τζανδάρης, είχε επίσης 12 σωστές επιθετικές πάσες και τέσσερα λάθη. Κράτησε καλά τον χώρο ευθύνης του και είχε κι ένα μακρινό σουτ που απέκρουσε ο Μπαντής.

Ρόμπιν Λουντ: Ο Φινλανδός στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός. Βοήθησε πολύ στο πρέσινγκ και στο επιθετικό transition της ομάδας του. Στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε επίσης ήταν ψύχραιμος και καθάρισε ουσιαστικά το ματς. Είναι πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με πέντε γκολ, όσα και ο Βιγιαφάνιες που έχει φύγει…

Αντονί Μουνιέ: Κέρδισε το φάουλ από το οποίο έγινε το 0-1. Συνολικά πήρε πέντε φάουλ, περισσότερα από κάθε άλλον συμπαίκτη του. Είχε κίνηση, διάθεση, ένα σουτ που μπλόκαρε ο Κότνικ, αλλά σε γενικές γραμμές του έλειψε η ουσία. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε στροφές κι αρκέστηκε σε ανασταλτικά καθήκοντα.

Χρήστος Δώνης: Νέα καλή εμφάνιση για τον νεαρό παίκτη. Έπαιξε πίσω από τον Λουτσιάνο, όπως και στο δεύτερο ματς του αγώνα με τον Ατρόμητο. Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο στο transition. Κινήθηκε έξυπνα στους χώρους κι από δική του κεφαλιά ξεκίνησε το 0-2. Είχε επίσης ένα σουτ που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Λουτσιάνο Νέβες: Ο MVP του Παναθηναϊκού. Και πώς να μην είναι, αφού άνοιξε το σκορ με έξυπνη εκτέλεση φάουλ που αιφνιδίασε τον Κότνικ, ενώ είχε την τελική πάσα στον Λουντ για το 0-2. Ο Βραζιλιάνος μετά τον τραυματισμό του έχει πάρει τρία παιχνίδια στα πόδια του και χθες φάνηκε πόσο έλειψε φέτος από την ομάδα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Γκιγέρμο Μολίνς: Ο Σουηδός έδωσε μάχες για να κρατήσει μπάλα και να βοηθήσει ανασταλτικά με το πρέσινγκ στην αντίπαλη άμυνα. Είχε μία εξαιρετική συνεργασία κι άψογο τελείωμα για το 0-3.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Πασχάλης Στάικος έπαιξαν –με τις καθυστερήσεις- δέκα και οκτώ λεπτά, αντίστοιχα και δεν μπορούν να κριθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ