Μελισσανίδης: «Μόνο Μάο-Μάο τα κάνουν αυτά, ας τολμήσουν!»

Μελισσανίδης: «Μόνο Μάο-Μάο τα κάνουν αυτά, ας τολμήσουν!»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανώς χαρούμενος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στις δικαστικές εκκρεμότητες με αιχμηρές ατάκες προς τον ΠΑΟΚ!

Λίγα λεπτά μετά την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ (2-0) και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Κιτρινόμαυρους, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον κόσμο που έδωσε ηχηρό παρών στις κερκίδες, στην ανανέωση συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και τέλος σχολίασε τις δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο Μάο – Μάο και ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ:

«Τα 24 χρόνια ήταν πολλά. Το άξιζε αυτή η ομάδα. Γι’ αυτό το ποδόσφαιρο παίζαμε όλο το χρόνο. Περιμέναμε το πρώτο στο γήπεδο μας, αλλά το πήραμε πιο νωρίς. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε χαρούμενοι και ο κόσμος άξιζε την χαρά αυτή. Από όλη την Ελλάδα ήρθαν για τα παιδιά αυτά».

Σε ερώτηση για την ανανέωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επισήμανε: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει δεν θα τα λέμε στις τηλεοράσεις»

Για το αν νιώθει δικαιωμένος όταν ανέλαβε την Ένωση στην Γ΄εθνική: «Δικαιωμένα είναι τα παιδιά και ο προπονητής για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Το πήραμε δίκαια και το αξίζαμε. Αλλά έχουμε έναν τίτλο ακόμη. Πρέπει να διεκδικήσουμε και το Κύπελλο».

Για τις δικαστικές εκκρεμότητες: «Αστεία πράγματα μετά από 30-40 μέρες να μην υπάρχει απόφαση. Εμείς μπήκαμε να παίξουμε μπάλα και το διακόψανε. Μόνο Μάο-Μάο κι ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά. Αν είναι Μάο-Μάο ας τολμήσουν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ