Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός : Το «καραμπινάτο» χέρι-πέναλτι του Κοντοέ (vid)

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός : Το «καραμπινάτο» χέρι-πέναλτι του Κοντοέ (vid)

Δείτε τα βίντεο από τις δύο επίμαχες φάσεις, στις οποίες ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για μη καταλογισμό πέναλτι.

Εξαλλους έκανε τους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η απόφαση του διαιτητή Αλέξανδρου Κατσικογιάννη να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών λίγο πριν το φινάλε του ματς της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα.

Σε σουτ του Νικολάου στο 90’ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κοντοέ, ωστόσο ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Ηπείρου δεν υπέδειξε – ως όφειλε- την εσχάτη των ποινών.

Αυτή η απόφαση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ποδοσφαιριστών των ερυθρόλευκων που διαμαρτυρήθηκαν με χαρακτηριστικό τρόπο στον ρέφερι της αναμέτρησης.

Δείτε παρακάτω την επίμαχη φάση

Τραυματισμός Κούτρη σε φάση πέναλτι για τον Ολυμπιακό

Νωρίτερα, στο 9ο λεπτό, οι Πειραιώτες διαμαρτυρήθηκαν για μία ακόμη φάση στην οποία μάλιστα ο Λεονάρντο Κούτρης τραυματίστηκε. Συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Χουάντερσον ανέτρεψε τον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων ωστόσο ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν καταλόγισε την ποινή. Οπως αναφέρουμε και πιο πάνω, ο αμυντικός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Χατζισαφί καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι.

Δείτε τη φάση με την ανατροπή του Κούτρη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ