Ολυμπιακός: «Μέσα» ο Ζιλέ, εκτός ο Μποτία (pic)

Ολυμπιακός: «Μέσα» ο Ζιλέ, εκτός ο Μποτία (pic)

Ο Χρήστος Κόντης άφησε για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός αποστολής τον Ισπανό αμυντικό – Επέστρεψε ο Ζιλέ και βρίσκεται στις επιλογές για το ματς με τον Απόλλωνα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (22/04, 19:00), για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Χρήστος Κόντης μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τον Ελληνα τεχνικό να αφήνει για μια ακόμα φορά εκτός τον Αλμπέρτο Μποτία. Εκτός έμειναν επίσης οι Σεμπά και Οτζίτζα Οφόε, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, αλλά και ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, κανονικά συμπεριελήφθη στην αποστολή ο Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος επιστρέφει μετά την απουσία του στο ματς με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Προτό, Ομάρ, Χατζισαφί, Κούτρης, Ενγκελς, Σισέ, Νικολάου, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.

Δείτε την ανάρτηση: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ