Έρχεται ο Ταϊλανδός για να το ξεκαθαρίσει

Έρχεται ο Ταϊλανδός για να το ξεκαθαρίσει

Εντός της εβδομάδας θα είναι στην Αθήνα ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για να μιλήσει με τον Αλαφούζο και να σφραγιστεί ή όχι η συμφωνία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βροντοφώναξε «ελάτε να πάρετε την ΠΑΕ με 27 εκατ. ευρώ» και η αντίδραση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι άμεση. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ενημερώθηκε στο Λονδίνο για την επιστολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ότι δέχεται τους όρους που είχε θέσει.

Απλώς δεν περίμενε την ΑΜΚ. Ο Πιεμπονκσάντ, όπως διαρρέει από το περιβάλλον του, είναι ικανοποιημένος με την εξέλιξη και θα βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο έως την Τετάρτη, ώστε να έχει συνάντηση με τον Αλαφούζο και να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Ουσιαστικά να σφραγιστεί ή όχι η συμφωνία. Θυμίζουμε ότι η πρότασή του ήταν 13 εκατ. ευρώ προς τον Αλαφούζο, συν 7,5 εκατ. ευρώ για το «Γ. Καλαφάτης» κι άλλα 7 εκατ. ευρώ για το δεσμευμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ο Αλαφούζος ήθελε τα 13 εκατ. να γίνουν μίνιμουμ 20 εκατ., αλλά διαπίστωσε ότι ο Ασιάτης δεν ανεβάζει την προσφορά. Ετσι, προχώρησε στην απόφαση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, στο ύψος της προσφοράς του Πιεμπονγκσάντ. Στην καθοριστική συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, λοιπόν, θα φανεί αν όντως αρχίζει μία νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ