AEK: Μπράιαν Ραμπέγιο, ο «εκλεκτός» του Χιμένεθ (vids)

AEK: Μπράιαν Ραμπέγιο, ο «εκλεκτός» του Χιμένεθ (vids)

Ο 24χρονος Χιλιανός μέσο-επιθετικός της Σάντος Λαγκούνα, Μπράιαν Ραμπέγιο, φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Μανόλο Χιμένεθ για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν! To10.gr αποκαλύπτει...

Η ΑΕΚ οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στο πρώτο πρωτάθλημα της Ιστορίας της μετά από 24 ολόκληρα χρόνια. Στο Κιτρινόμαυρο στρατόπεδο εκκρεμούν διάφορα ζητήματα.  Ένα εξ’αυτών και η συμφωνία του Μανόλο Χιμένεθ. Η παραμονή του Ανδαλουσιανού προπονητή έχει μάλλον χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, βέβαια μέχρι να γίνει η διαπραγμάτευση και να πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Για παράδειγμα, οι ατζέντηδες διατρανώνουν ότι ο 54άχρονος τεχνικός αξιώνει αύξηση των αποδοχών του.

Το βιογραφικό του έχει ήδη… ταξιδέψει σε διάφορες ομάδες με πιο μεγάλη οικονομική επιφάνεια από εκείνη της Ένωσης. Βέβαια ως επαγγελματίας ο Μανόλο Χιμένεθ δεν παίρνει τα μάτια του από τον στόχο. Κι αν όλα φέτος βαίνουν καλώς για την ομάδα του, αυτό δεν σημαίνει ότι υπέγραψε κλειστό συμβόλαιο με την επιτυχία. Ως εκ τούτου έχει αρχίσει ήδη να εργάζεται πάνω στο project «ΑΕΚ 2018-2019»!

Μάλιστα, υπάρχει ήδη ένα όνομα πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα. Περί ου ο λόγος; Μπράιαν Ραμπέγιο. Ο Μπράιαν Μαρτίν Ραμπέγιο Μέγια, ή πιο απλά ο Μπράιαν Ραμπέγιο, γεννήθηκε στις 16 Μαίου του 1994. Σε λιγότερο από ένα μήνα συμπληρώνει τα 24 χρόνια ζωής. Το μωσαϊκό της ποδοσφαιρικής του καριέρα άρχισε να συντίθεται στην Κόλο Κόλο το 2009. Έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στην Lota Schwager σε ηλικία μόλις 15 ετών! Οι εμφανίσεις του με την Κόλο Κόλο, η εγγενή του ικανότητα στην ντρίμπλα και η ταχύτητά του (ένεκα του μόλις 1,67 ύψους του) έθελξαν ένα σωρό Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Το 2012, λοιπόν, άφησε τη Χιλή για την Ανδαλουσία και τη Σεβίλλη. Σκόραρε μάλιστα στο ντεμπούτο του με τη μεγάλη ομάδα σε ένα φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην U.D. Roteña. Πέρασε από την μικρή ομάδα, στη μεγάλη κι ύστερα περιπλανήθηκε (δανεικός) στις Ντεμπορτίβο Λα Κορούνια, Λουκέρνη, Λεγκανές. Από την τριετή του παρουσία στην Ισπανία, αποκόμισε αφενός εμπειρία στο Europa League (8 συμμετοχές, τη σεζόν 2013-2014) και αφετέρου το ευρωπαϊκό του διαβατήριο. Το καλοκαίρι του 2015 ταξίδεψε στο Μεξικό. Αρχικά στην Σάντος Λαγκούνα, ύστερα δανεικός στην Πούμας και έπειτα και πάλι στην Σάντος Λαγκούνα. Φέτος μετράει 17 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Έχει αγωνιστεί με την Κ20 της Χιλής τέσσερις φορές, έχοντας βρει δίχτυα μία. Ενώ μετρά και πέντε συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών αν και έχει να φορέσει το εθνόσημο εδώ και μια διετία. Αν μείνει ο Χιμένεθ λοιπόν –που είναι το πιθανότερο- ας έχουμε κατά νου το συγκεκριμένο όνομα…

https://www.youtube.com/watch?v=Eh1nu2ugC2k

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ