Αποκλειστικό: Μυστική αποστολή του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο!

Αποκλειστικό: Μυστική αποστολή του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο!

To10.gr αποκαλύπτει το ταξίδι των επικεφαλής του σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο. Η κουβέντα με τους δανεικούς και το τσεκάρισμα καλοκαιρινών στόχων.

Εκτός από τις δικαστικές υποθέσεις και τον τελικό του Κυπέλλου, στον ΠΑΟΚ ασχολούνται ενεργά και με την προετοιμασία του ρόστερ της νέας χρονιάς. Σήμερα, λοιπόν, to10.gr αποκαλύπτει το μυστικό ταξίδι του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Δικεφάλου στο Βέλγιο και τις επαφές με ποδοσφαιριστές και ομάδες! Επαφές που φέρεται να είχαν συγκεκριμένη στόχευση και θετικό πρόσημο.

Το ταξίδι των «κατασκόπων» του Δικεφάλου έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και αφορούσε κατ’ αρχάς ποδοσφαιριστές από το βελγικό πρωτάθλημα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, λέγεται ότι αυτή είναι η τελική φάση του σκάουτινγκ για 1-2 περιπτώσεις που απασχολούν πολύ και για τους οποίους αναμένεται να υπάρξει επίσημη κίνηση μέσα στο επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρουν πηγές από το Βέλγιο, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έκαναν ραντεβού με δύο συλλόγους, εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για συγκεκριμένους παίκτες, αλλά και ζητώντας οικονομικές πληροφορίες για κάθε παίκτη ξεχωριστά, όπως και κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα για πιθανό δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ενώ ίδιες συζητήσεις λέγεται ότι έγιναν και με τους μάνατζερ των παικτών που ενδιαφέρουν.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, έχει μεγάλη σημασία να τονίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται και με ορισμένες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών από την αγορά του Βελγίου. Ποδοσφαιριστές που τσεκαρίστηκαν για ακόμη μία φορά, ώστε να αποφασιστεί εάν θα γίνει επίσημη κίνηση από τον Δικέφαλο του Βορρά. Εξάλλου, η αγορά των ελεύθερων ενδιαφέρει πολύ φέτος τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να τονίσουμε ότι οι απεσταλμένοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης στις Βρυξέλλες, είχαν επαφές και με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που αγωνίζονται στο βελγικό πρωτάθλημα (Κίτσιου, Χαρίσης στη Σιντ-Τρούιντεν) και για τους οποίους δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι. Καθώς δεν αποκλείεται ο βελγικός σύλλογος θα ήθελε να τους διατηρήσει στο ρόστερ του, αλλά πολύ δύσκολα θα χρήση των οψιόν αγοράς που υπάρχουν στα συμβόλαιά τους (1,2 εκατ. ευρώ για τον Κίτσιου, 1,5 εκατ. ευρώ για τον Χαρίση).

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ήδη να ασχολείται με την ενίσχυσή του. Και η βελγική αγορά αναμένεται να είναι μέσα στις προτεραιότητες του Λουτσέσκου και του Μίχελ. Μάλιστα, 1-2 περιπτώσεις θεωρούνται «πρώτης προτεραιότητας» και για αυτόν τον λόγο είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις, ίσως και πριν τελειώσει το πρωτάθλημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ