Οριστικό το -3 στον Παναθηναϊκό, λόγω Βέμερ!

Οριστικό το -3 στον Παναθηναϊκό, λόγω Βέμερ!

Ο Παναθηναϊκός δεν εξόφλησε εντός προθεσμίας τον Βέμερ και είναι οριστική η αφαίρεση τριών βαθμών, που ντροπιάζει την ιστορία του συλλόγου. Αυτόματα την ερχόμενη εβδομάδα η Σούπερ Λίγκα ενεργοποιεί την αφαίρεση ακόμα τριών βαθμών.

Η προθεσμία για την εξόφληση του Γενς Βέμερ έληξε χθες. Ο Παναθηναϊκός δεν κατέθεσε τις επιπλέον 450.000 ευρώ στον Γερμανό δεξιό μπακ και πλέον μένει στους 32 βαθμούς. Ακόμα και πληρώσει τη Δευτέρα για παράδειγμα, δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει τους τρεις βαθμούς πίσω, με αποτέλεσμα να εξανεμίζονται οι όποιες ελπίδες υπήρχαν για την πέμπτη θέση…

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την περασμένη Τρίτη μόνο την πρώτη ληξιπρόθεσμη δόση στον Βέμερ ύψους 49.800 ευρώ, δεν πήρε θετική απάντηση από την ΕΠΟ στην επιστολή που έστειλε ζητώντας να πληρώσει μόνο αυτό το ποσό και πλέον η αφαίρεση είναι γεγονός. Αν μη τι άλλο, μία ντροπιαστική εξέλιξη για τον σύλλογο μα κυρίως για όσους διαχειρίζονται ακόμα τις τύχες του. Οι πληροφορίες, παράλληλα, αναφέρουν ότι έγινε την Παρασκευή μία τελευταία πρόταση στον δικηγόρο του Βέμερ, να πάρει ένα σημαντικό ποσό και να εξοφληθεί σε δόσεις τα υπόλοιπα, αλλά όπως αναμενόταν δεν έγινε δεκτή.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτόματα πλέον από Δευτέρα η Σούπερ Λίγκα θα αφαιρέσει ακόαμ 3 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Θα υπάρχει πάλι δυνατότητα εξόφλησης για πέντε μέρες μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Και καλό θα είναι αυτή τη φορά ο Αλαφούζος να βάλει το χέρι στην τσέπη. Στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών, αν δεν εξοφληθεί ο ποδοσφαιριστής, η ομάδα αυτόματα υποβιβάζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ