Μιραλάς : «Θα κάνω τα πάντα για να μείνω»

Μιραλάς : «Θα κάνω τα πάντα για να μείνω»

Ο διεθνής επιθετικός είναι τρελαμένος για να μείνει στον Πειραιά κι αυτό λέει καθημερινά στους συμπαίκτες του στου Ρέντη. Οι συζητήσεις που θα έχει με την Έβερτον και οι επόμενες κινήσεις του 31χρονου στράικερ. Μόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό του Κέβιν

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη υπέρβαση τον  περασμένο Ιανουάριο για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς. Ο ηγέτης των ερυθρόλευκων Βαγγέλης Μαρινάκης δεν λογάριασε το πολύ μεγάλο κόστος για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν κι έκανε την εντυπωσιακή μεταγραφή. Το σίγουρο όμως είναι πως ο Ολυμπιακός περίμενε πολλά περισσότερα από τον διεθνή επιθετικό κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μιραλάς. Ο ίδιος ο παίκτης είναι αυτός που αναγνωρίζει πρώτος απ’ όλους ότι δεν είχε την απόδοση που περίμεναν όλοι στο μεγάλο λιμάνι.

Το θέμα λοιπόν που «καίει» αυτή την στιγμή τον Μιραλάς είναι τι μέλλει γενέσθαι και ο διεθνής άσος των ερυθρόελυκων εξέφρασε ξανά  μετά το ματς με την Κέρκυρα, την επιθυμία του να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Μιραλάς κάνει σαν «τρελός» για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αυτό φαίνεται και από τα όσα λέει σε συμπαίκτες του στου Ρέντη.

«Θα κάνω ότι μπορώ για να μείνω στην ομάδα, για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός» λέει συνεχώς ο Μιραλάς και δείχνει μ’ αυτό τον τρόπο την μεγάλη του επιθυμία για να συνεχίσει στην ομάδα του λιμανιού. Για να παραμείνει όμως ο διεθνής άσος και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό, θα πρέπει η Έβερτον να μειώσει τις απαιτήσεις της.

Κι εδώ αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο η επιθυμία αλλά και η τακτική του Μιραλάς. Και λέμε η τακτική γιατί καλά ενημερωμένες «πηγές» αναφέρουν ότι ο Βέλγος στράικερ θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να πείσει την διοίκηση της Έβερτον να μειώσει τις απαιτήσεις της.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν και ρεπορτάζ από το Βέλγιο που ήθελαν τη Σταντάρ Λιέγης να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μιραλάς. Ποια ήταν η αντίδραση του διεθνούς επιθετικού; «Για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός». Κι αυτό το λέει και το εννοεί ο Μιραλάς γιατί πολύ απλά έχει δεθεί με τους ερυθρόλευκους. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο 31χρονος επιθετικός έκανε ότι μπορούσε για να γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο και το ίδιο θα κάνει και τώρα για να παραμείνει στον Πειραιά.

Αυτή την στιγμή φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στην υπόθεση του Βέλγου, καθώς δεν έχουν τελειώσει τα πρωταθλήματα. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να συναντηθεί με τον Βέλγο, όπως και με άλλους παίκτες, προκειμένου να μιλήσουν για πολλά θέματα. Αυτό όμως που είναι δεδομένο αφορά την «κάψα» που έχει ο Μιραλάς για να μείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ατζέντης του είναι ενημερωμένος σχετικά με την επιθυμία του και στις αρχές Μαΐου είναι πολύ πιθανό να γίνει μια συνάντηση της πλευράς Μιραλάς με τους ιθύνοντες της Έβερτον . Μια συνάντηση που ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις με τον διεθνή επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ