Σαββίδης στους παίκτες: «Θέλω νίκες ως το τέλος»

Σαββίδης στους παίκτες: «Θέλω νίκες ως το τέλος»

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε σε προπόνηση του ΠΑΟΚ και έδωσε... εντολή στους ποδοσφαιριστές του να τελειώσουν δίχως ήττες τη σεζόν. κατακτώντας το Κύπελλο.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της εβδομάδας, αλλά έφυγε σχεδόν άμεσα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πριν αναχωρήσει από τη συμπρωτεύουσα, ωστόσο, επισκέφτηκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους ζήτησε μόνο νίκες ως το τέλος της σεζόν, για να αποδείξουν μέσα στα γήπεδα ποια είναι φέτος η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει όπως όλοι στην οικογένεια του Δικέφαλου την απόφαση για την έφεση της τιμωρίας της ομάδας για το ματς με την ΑΕΚ. Ο ίδιος περιμένει και την απόφαση της έφεσης για την ποινή που του επιβλήθηκε (τριετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και 100.000 ευρώ πρόστιμο, συν άλλες 63.000 ευρώ πρόστιμο στην ομάδα και τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών), γνωρίζοντας ότι με την υπάρχουσα τιμωρία δεν μπορεί να δει δια ζώσης τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, αλλά ούτε και τον τελικό του Κυπέλλου.

Με την επίσκεψή του στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε φέτος. «Ήθελα να σας το πω κι εγώ ο ίδιος αυτοπροσώπως: είμαι δίπλα σας! Παίξτε καλή μπάλα μέχρι το φινάλε της σεζόν για την ομάδα, για τους εαυτούς σας και για τον κόσμο που στέκεται δίπλα μας. Θέλω νίκες ως το τέλος», είπε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδη απευθυνόμενος στους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ