Παναθηναϊκός : Νέο ραντεβού Αλαφούζου – Παϊρότζ την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα – Δεν υπάρχει deadline

Παναθηναϊκός : Νέο ραντεβού Αλαφούζου – Παϊρότζ την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα – Δεν υπάρχει deadline

Νέα συνάντηση θα έχουν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη οι δύο πλευρές ώστε να μπουν στην τελική ευθεία των συζητήσεων. Το MoU για το οποίο πιέζει η πλευρά του Ταϋλανδού και η επιθυμία να δώσει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει η υπόθεση της «Pan Asia» και το θέμα της αγοραπωλησίας του Παναθηναϊκού. Μπορεί το deadline που είχε βάλει αρχικά η πλευρά του Ταϋλανδού επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιεμπογκσάντ να μην ισχύει, λόγω και του ταξιδιού του Γιάννη Αλαφούζου στο Λονδίνο για προσωπικά του θέματα, ωστόσο είναι δεδομένο πως καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν θέλει να τραβήξει το θέμα για πολύ καιρό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα έως αύριο, το Σάββατο θα έχει συνάντηση με τους παράγοντες των ομάδων που δεν έχουν ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί για ακόμα μια φορά με τον Παϊρότζ προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η διαπραγμάτευση και να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επιτευχθεί συμφωνία.

Τα χρέη που βαραίνουν τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο αποτελούν αυτή τη στιγμή το κομβικό σημείο για την κατάληξη του deal, ωστόσο αυτό που προκύπτει από τις πληροφορίες που προέρχονται από την πλευρά του επενδυτικού fund, είναι πως μοιάζουν διατεθειμένοι να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τα χρήματα προς τον Αλαφούζο προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες και να αποκτήσουν τον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως η πλευρά του Παϊρότζ πιέζει προς την υπογραφή ενός MoU (Μemorandum of Understanding) μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου να έχει το… πάνω χέρι έναντι άλλων υποψηφίων αγοραστών για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ