Ξεκίνησε η προπώληση για Λεβαδειακό, ετοιμάζει «πάρτι» ο κόσμος της ΑΕΚ

Ξεκίνησε η προπώληση για Λεβαδειακό, ετοιμάζει «πάρτι» ο κόσμος της ΑΕΚ

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς-φιέστα τίτλου της Κυριακής.

Η ΑΕΚ χθες εξασφάλισε την συμμετοχή της σε τρίτο διαδοχικό τελικό κυπέλλου και πλέον φουλάρει για την κατάκτηση του νταμπλ, προκειμένου να κλείσει τη σεζόν με τον ιδανικό τρόπο και να επιστρέψει στην κορυφή. Η αρχή για την Ένωση θα γίνει την Κυριακή, εκεί όπου απέναντι στον Λεβαδειακό χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια Ελλάδας. Σε ένα ματς-γιορτή, όπου ο κόσμος της αναμένεται να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο για την φιέστα τίτλου.

Τα εισιτήρια τέθηκαν σήμερα σε κυκλοφορία μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος αλλά και των εκδοτηρίων, που ανοίγουν από το πρωί. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ξεκίνησε ήδη η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή 22 Απριλίου στις 19:00 μέσω του επίσημου σάιτ aekfc.gr, του επίσημου app My AEK και του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE, ενώ σε περίπου μια ώρα αρχίζει η προπώληση και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» (για σήμερα) από τις δώδεκα το μεσημέρι έως τις 17:00. Αύριο Παρασκευή 20/04 και το Σάββατο 21/04 το εκδοτήριο θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή 22/04, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Σημειώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ, ενώ είναι δωρεάν η προσέλευση για τα παιδιά έως δέκα ετών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ