Παναθηναϊκός : Ξενάγηση σε Βοτανικό, χρέη και ιταλική ομάδα

Παναθηναϊκός : Ξενάγηση σε Βοτανικό, χρέη και ιταλική ομάδα

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει εικόνα για την περιοχή, ενώ εμπλέκεται και σε αγοραπωλησία ιταλικής ομάδας. Παζάρι για τα χρέη.

Στο Σαν Μαρίνο έχει μεταφερθεί το τελευταίο διάστημα η έδρα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή (είδε τηλεοπτικά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο) και τη Δευτέρα συναντήθηκε με τον Αλαφούζο, είχε επαφές με την κυβέρνηση του κρατιδίου για ένα δημόσιο έργο και στη συνέχεια μετακόμισε σε πόλη της Ιταλίας, όπου συμμετείχε σε συζητήσεις για την αγοραπωλησία ιστορικού ιταλικού συλλόγου.

Ο Παϊρότζ, σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και κατά τις προηγούμενες επισκέψεις του στην Αθήνα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, ξεναγήθηκε και στην περιοχή του Βοτανικού! Ήθελε να έχει μία εικόνα για την περιοχή, όπου βρίσκεται σε ισχύ ο νόμος της Διπλής Ανάπλασης. Εκεί, όπου μπορεί ακόμα, θεωρητικά, ο Παναθηναϊκός να χτίσει γήπεδο, εφόσον βρεθούν τα κεφάλαια.

Σε κάθε περίπτωση, φυσικά, όπως έχουμε τονίσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, όλο το βάρος στις διαπραγματεύσεις του ικανότατου Ταϊλανδού μεσολαβητή με τον Αλαφούζο, έχει επικεντρωθεί στα χρέη. Το ποσό που δίνεται στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, όπως είναι γνωστό, ανέρχεται σε 13 εκατ. ευρώ και τέλος. Ανεξάρτητα τα υπόλοιπα χρήματα για το «Γ. Καλαφάτης» και το τηλεπτικό συμβόλαιο (7,5+7 εκατ.).

Εγκυρες πηγές, αναφέρουν ότι αν τα 13 εκατ. ευρώ προς τον Αλαφούζο γίνουν τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ, η συμφωνία θα είναι προ των πυλών. Ενώ τώρα δεν φαίνεται να ξεπερνούν οι πιθανότητες το 30%. Ο Παϊρότζ, άλλωστε, δίνει αυτά τα 13 εκατ. ευρώ, προκειμένου ένα μέρος τους να καταλήξουν από τον Αλαφούζο σε οφειλές προς εφορία, ασφαλιστικά ταμεία κι ενδεχομένως τράπεζες. Οσο για την «Pan Asia Investments» είναι μία εταιρεία που ουσιαστικά συστάθηκε για τη διαχείριση των κεφαλαίων που θα εισρεύσουν στην ΠΑΕ, αν επιτευχθεί συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ