Το θέατρο του παραλόγου!

Το θέατρο του παραλόγου!

Τη Δευτέρα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατέθεσαν τα υπομνήματά τους για το περιβόητο ντέρμπι της Τούμπας. Η απόφαση θα έπρεπε κανονικά να είχε εκδοθεί χθες, ωστόσο βρίσκεται στην αναμονή.

Όλα τα σενάρια συνηγορούν πως θα έχουμε μία προδικαστική απόφαση η οποία δεν αποκλείεται να αναφέρει ότι θα πρέπει να εξεταστεί με τον οποιονδήποτε τρόπο ο κ. Κομίνης. Είτε δηλαδή να προσέλθει ενώπιον της επιτροπής είτε να απαντήσει εκ νέου σε ερωτήσεις.

Έτσι το πιο πιθανό είναι να κυλήσει και αυτή η εβδομάδα δίχως να έχουμε απόφαση για την τύχη του ντέρμπι της 11ης Μαρτίου, με αποτέλεσμα να είναι ρευστή ακόμα και η… φιέστα με τον Λεβαδειακό. Διότι αν ισχύσει η πρωτόδικη ποινή, η ΑΕΚ στέφεται με ένα βαθμό πρωταθλήτρια. Αν υπάρξει κάποια άλλη απόφαση, ίσως χρειαστεί και άλλους βαθμούς…

Το θέατρο του παραλόγου που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο όμως δεν περιορίζεται μόνο στην άνευ προηγουμένου καθυστέρηση που παρατηρείται για την έκδοση μίας ξεκάθαρης από κάθε πλευρά απόφασης.

Αποτυπώθηκε χθες στο θέμα τόσο του video, όσο και της κλήσης του κ. Κομίνη. Η ΑΕΚ για να βγει επιτέλους η απόφαση είπε «ναι» και στην εξέταση του οπτικού υλικού και του διαιτητή του ντέρμπι. Ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υποστήριζαν χθες (με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης) κάνοντας μία άνευ προηγουμένου κωλοτούμπα πως δεν είναι… απαραίτητη η κλήση του κ. Κομίνη!

Αυτό και μόνο το γεγονός έκανε τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να γελάσουν με την καρδιά τους, διότι απλά αποδεικνύεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα ισχυρό ατού στα χέρια του και το μόνο που προσπαθεί να κάνει είναι να επηρεάσει μέσω διαρροών και δημόσιων τοποθετήσεων την απόφαση για τους λόγους της διακοπής του ντέρμπι.

Επί της ουσίας επιχειρούν να αφαιρέσουν την εικόνα της ένοπλης εισβολής του Σαββίδη στο γήπεδο, αλλά και τις απειλές του Μίχελ στον Κομίνη. Πράξεις που προκάλεσαν τη διακοπή του πρωταθλήματος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ