Τέσσερις ακόμα τελικοί για τον ΠΑΟΚ

Τέσσερις ακόμα τελικοί για τον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να εξασφάλισε την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά άπαντες στον Δικέφαλο είναι συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε και τυπικά τη μία εκ των δύο θέσεων στον φετινό τελικό του Κυπέλλου. Το κατάφερε μάλιστα έχοντας το απόλυτο με 9Χ9 νίκες στο θεσμό και πλέον ο Δικέφαλος θα υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου που έχει πέρυσι. Μέχρι τότε μένουν ακόμα τρεις τελικοί στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στη Super League και έτοιμος να συνεχίσει νικηφόρα ως το τέλος. Προκειμένου να το πετύχει αυτό καλείται να δουλέψει σκληρά, όπως ακριβώς κάνει από την αρχή της σεζόν.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, άλλωστε, έχουν δείξει πως τίποτα δεν είναι ικανό να τους επηρεάσει και ν’ ανακόψει την πορεία τους.

Σήμερα (18/4) οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Πανιώνιο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ομαδική τακτική και τελειώματα έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια.

Οι Στέλιος Μαλεζάς , Μάρκο Μιχόγεβιτς και Τιμπό Μουλέν συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο.

Αύριο (19/4) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ