Παναθηναϊκός : Επικοινωνία Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου, προχωράει το Athens Alive

Παναθηναϊκός : Επικοινωνία Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου, προχωράει το Athens Alive

Οι συνεργάτες του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΠΑΕ επικοινώνησαν με τους ανθρώπους που χειρίζονται το θέμα του Athens Alive. Η αγωνία του Αλαφούζου, τα ερωτήματα για το πρότζεκτ και οι απαντήσεις που έλαβε.

Η ενόχληση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη διαρροή από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου πως έχει απαντήσει στην επιστολή του «Athens Alive OAKA» έφερε την αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Αλαφούζος επικοινώνησε πριν από λίγο με τους ανθρώπους που χειρίζονται το θέμα του Athens Alive και είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Η πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου χειρίζεται το θέμα σε απολύτως επαγγελματικά πλαίσια, βάσει των διεθνών όρων συναλλαγής, ώστε να επιτευχθεί το deal. Οι άνθρωποι που ασχολούνται από μέρους του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ με το πρότζεκτ, βρίσκονται σε διαρκείς επαφές τόσο με την κυβέρνηση, όσο και με τα ξένα funds, τα οποία ενδιαφέρονται ουσιαστικά να επενδύσουν στο ΟΑΚΑ και στον Παναθηναϊκό προκειμένου να τον βγάλουν από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Μάλιστα, υπήρξαν και ερωτήσεις από πλευράς Αλαφούζου προς την πλευρά της κοινοπραξίας για νεότερα γύρω από την υπόθεση και αυτό που μεταφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ήταν πως όλα πάνε καλά και βάσει σχεδίου.

Συγκεκριμένα, του μεταφέρθηκε εργάζονται στην κατεύθυνση ώστε να καταλήξουν στην υπογραφή συμφωνίας με την Κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ, κάτι άλλωστε που είναι προαπαιτούμενου για την υλοποίηση του project.

Το σημαντικότερο είναι να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ του consortium Athens Alive και όλων των εμπλεκόμενων φορέων για το ΟΑΚΑ ώστε να προχωρήσει και το θέμα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ