Πρίγιοβιτς και Μάτος στηρίζουν τη δράση του «Charity Idols»

Πρίγιοβιτς και Μάτος στηρίζουν τη δράση του «Charity Idols»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Λεονάρντο Μάτος προσφέρουν τις σπάνιες τρίτες φετινές τους φανέλες (τις γαλάζιες) για να βγουν σε δημοπρασία στο «Charity Idols».

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί μέσα από διάφορες μορφές κοινωνικής δράσης να στηρίξει ευπαθείς ομάδες και συνανθρώπους μας που έχουν ξεχωριστές ανάγκες.

Για παράδειγμα το 10% των εσόδων κάθε εντός έδρας αγώνα πηγαίνει σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, για την αποκατάστασή τους. Και αυτή είναι μόνο μία από τις δεκάδες φιλανθρωπικές δράσεις του Δικέφαλου.

Πέρα από την ομάδα, τα τελευταία χρόνια πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ στηρίζουν τις δημοπρασίες του «Charity Idols», μέσω των οποίων τα χρήματα που συγκεντρώνονται πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action, στέκονται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των τεσσάρων παιδιών ( Ασπασίας, Μυρτώς, Άγγελου, Γιώργου) που δίνουν την δική τους μεγάλη μάχη αποκατάστασης στα σπίτια τους μαζί με τις οικογένειες τους.

Έτσι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Λεονάρντο Μάτος προσφέρουν τις σπάνιες τρίτες φετινές τους φανέλες (τις γαλάζιες) για να βγουν σε δημοπρασία στο «Charity Idols».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ