ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια MVP εντός και εκτός γηπέδων

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια MVP εντός και εκτός γηπέδων

O Πορτογάλος συγκέντρωσε το 46,11% των ψήφων των οπαδών του ΠΑΟΚ και αναδείχθηκε MVP Μαρτίου.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναδείχθηκε το περασμένο Σάββατο (14/4) MVP του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του.

Η αναγνώριση της συνολικής του προσφοράς στην ομάδα ήρθε και από τον κόσμο, ο οποίος τον ανέδειξε MVP του Δικέφαλου για τον μήνα Μάρτιο.

O Βιεϊρίνια είναι πραγματικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και πιστός στρατιώτης του προπονητή του, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει σε κάθε πιθανή θέση (τους τελευταίους μήνες παίζει σταθερά αριστερό μπακ!), ενώ με την ποιότητά του κάνει τη διαφορά.

Τον Μάρτιο που πέρασε, ο ΠΑΟΚ έπαιξε μόνο τρία ματς εκ των οποίων το ένα ήταν αυτό με την ΑΕΚ που διακόπηκε στο 90’ ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά προηγούνταν με 1-0. Ο Πορτογάλος έπιασε τα γνωστά, υψηλά στάνταρ απόδοσής του, έβγαλε μία ασίστ, ενώ ξεχώρισε και για την συμπεριφορά του σε όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην ψηφοφορία του σάιτ του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια  κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και με ποσοστό 46,11% και αναδείχθηκε MVP Μαρτίου, κατακτώντας τον πρώτο του σχετικό τίτλο μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Δημήτρης Πέλκας , για διαφορά λίγων ψήφων. Ο νεαρός μέσος δεν κατάφερε να κάνει το… χατ-τρικ και αρκέστηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Τρίτος έμεινε ο Τζάλμα Κάμπος.

Οι φετινοί MVP του ΠΑΟΚ κάθε μήνα είναι οι εξής:

Αύγουστος: Τζάλμα Κάμπoς

Σεπτέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Οκτώβριος: Λέο Μάτoς

Νοέμβριος: Λέο Μάτoς

Δεκέμβριος: Δημήτρης Πέλκας

Ιανουάριος: Αλέξανδρoς Πασχαλάκης

Φεβρουάριος: Φερνάντo Βαρέλα

Μάρτιος: Αντρέ Βιεϊρίνια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ