Ελέγχεται για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης ο Σκουτέρης!

Ελέγχεται για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης ο Σκουτέρης!

Εφοδος στα γραφεία της ΕΠΟ από δικαστή του Αρείου Πάγου, έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ. Σκουτέρη!

Η μεταμεσονύκτια απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά και οι μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση αποφάσεων, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» το βράδυ της Δευτέρας, η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη, διενεργεί πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση εις βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη, μετά από εντολή της αντιπροέδρου Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων, Χρυσούλας Παρασκευά.

Ο Σκουτέρης ελέγχεται ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ανωμοτί. Μάλιστα, η κ. Μπιτζούνη προχώρησε σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ και έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του Δημήτρη Σκουτέρη, ενώ παράλληλα πήρε και κατάθεση από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη.

Εκτός από τον Δημήτρη Σκουτέρη, για την απόφαση της Επιτροπής για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ελέγχονται επίσης πειθαρχικά οι δικαστές, Κωνσταντίνος Δεμέστιχας και Κωνσταντίνα Γεωργούλια, που ήταν μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ