Μιραλάς : «Θέλω να μείνω, κίνητρο η παρουσία του Μαρτίνς»

Μιραλάς : «Θέλω να μείνω, κίνητρο η παρουσία του Μαρτίνς»

Ο Κέβιν Μιραλάς εξέφρασε για μια ακόμα φορά την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, ενώ τόνισε πως η παρουσία του Πέδρο Μάρτινς ήταν μεγάλο κίνητρο για την καλή εμφάνιση όλων.

Την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα (5-1), όπου και αναδείχθηκε MVP.

Παράλληλα, ο Βέλγος επιθετικός τόνισε πως η παρουσία του Πέδρο Μάρτινς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αποτέλεσε έξτρα κίνητρο για την καλή εμφάνιση των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιραλάς:

«Χρειάστηκε να δουλέψω πολύ αυτό το διάστημα και δεν σταμάτησα να πιστεύω στον εαυτό μου. Δεν ήταν εύκολο για μένα έχοντας αγωνιστική απραξία να δείξω αυτό που ήθελα. Μετά από πολύ καιρό ήρθε όμως η αποζημίωση με αυτό το γκολ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά.

Ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς η παρουσία του Μαρτίνς στο γήπεδο. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα. Θέλαμε όλοι οι παίκτες να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο.

Έχω δηλώσει πως θέλω να μείνω. Είναι όμως κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αφού θα συζητηθεί στο τέλος της χρονιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ