Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Πέδρο Μαρτίνς!

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Πέδρο Μαρτίνς!

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Κέρκυρα από το φαληρικό γήπεδο.

Εχει πιάσει δουλειά και καθημερινά ασχολείται με θέματα του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πέδρο Μαρτίνς, περί ου ο λόγος, ασχολείται με όλα όσα αφορούν στο ρόστερ, αλλά και στον καταρτισμό του προγραμματισμού των Πειραιωτών για την επόμενη σεζόν (σ.σ. προετοιμασία, φιλικά, παίκτες).

Μία από τις βασικές του ευθύνες είναι να αποφασίσει ποιους ποδοσφαιριστές από το τρέχον ρόστερ θέλει να διατηρήσει και τη νέα σεζόν στον Πειραιά και ποιους θεωρεί ότι δεν πρέπει να μείνουν. Για αυτόν τον λόγο παρακολουθεί παιχνίδι του Ολυμπιακού από όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά θα δώσει μεγάλη σημασία και στον τρόπο με τον οποίο θα τελειώσει η χρονιά.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ο 47χρονος τεχνικός βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου και παρακολούθησε ζωντανά, για πρώτη φορά, αναμέτρηση της νέας του ομάδας, κόντρα στην Κέρκυρα. Παίρνοντας μία πρώτη γεύση από την… αντίδραση των παικτών του μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που επέφερε η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ενημερωθεί ότι ο Πορτογάλος τεχνικός και η διοίκηση έχουν αποφασίσει ότι θα δώσουν πολύ μεγάλη σημασία στα παιχνίδια που ακολουθούν και απαιτούν από όλους τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν ότι αξίζουν να φέρουν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι παρακολούθησε το παιχνίδι από σουίτα του γηπέδου, έχοντας μαζί δίπλα τους στελέχη της ΠΑΕ, όπως ο Φρανσουά Μοντέστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ