«Η κωλοτούμπα της ΑΕΚ στο θέμα video και Κομίνη»

«Η κωλοτούμπα της ΑΕΚ στο θέμα video και Κομίνη»

H νέα θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ, φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του ΠΑΟΚ, με τους κιτρινόμαυρους να δείχνουν πως φοβούνται περισσότερο από όσο θα περίμεναν στην Μικράς Ασίας.

Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν με πολύ προσοχή τα όσα υποστηρίζει η ΑΕΚ στο θέμα με το βίντεο, ενώ όπως φαίνεται έχει βγει από το λεξιλόγιο των κιτρινόμαυρων η λέξη τρομοκρατία.

Οι Θεσσαλονικείς, βλέπουν πως η ΑΕΚ έχει κάνει μια στροφή 180 μοιρών τις τελευταίες ώρες στα όσα έλεγε σε πρώτο και δεύτερο βαθμό. Η ξαφνική αλλαγή στάσης της ΑΕΚ, που εμφανίστηκε θετική στο γίνει δεκτό το video που κατέθεσε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ, μεταφράζεται στην Τούμπα ως αγωνία και φόβος.

Στις 2 Απριλίου 2018, ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης η Έλλη Ρίζου νομική σύμβουλος ΑΕΚ υποστήριξε τότε πως: «Το αποδεικτικό μέσο (σ.σ. βίντεο) προσκομίζεται απαραδέκτως και ζητούμε να μην γίνει δεκτό, Ζητούμε την απόρριψη της εισαγγελίας». Δεκατέσσερις ημέρα μετά το νομικό τμήμα ΠΑΕ ΑΕΚ, η κ. Ρίζου δηλαδή είπε: «Ναι στη μελέτη του βίντεο, ναι στην κλήση Κομίνη».

Σύμφωνα με κύκλους του δικεφάλου του Βορρά, η κίνηση αυτή της ΠΑΕ ΑΕΚ, φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του ΠΑΟΚ, με τους κιτρινόμαυρους να δείχνουν πως φοβούνται περισσότερο από όσο θα περίμεναν στην Μικράς Ασίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως από τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τις τελευταίες μέρες έχει εξαφανιστεί η επιχειρηματολογία περί «τρομοκρατίας», ενώ έχει εκλείψει και η προσπάθεια να πείσουν ότι ο Κομίνης δεν σφύριξε, αμφισβητώντας απλά του λόγους.

Ωστόσο υπάρχουν βασικά ερωτήματα που εγείρονται κι έχουν να κάνουν με το ότι η πλευρά της ΑΕΚ, ακόμα δεν έχει δώσει απάντηση για το θέμα με το σημαιάκι του βοηθού διαιτητή Ποντίκη και την ενδοεπικοινωνία των διαιτητών του ντέρμπι. Αυτό που προσπαθεί να κάνει η πλευρά των κιτρινόμαυρων είναι να δείχνει μια πρεμούρα να απαντήσει σε ότι ειπωθεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ, την ώρα που στον δικέφαλο του Βορρά έχουν ορίσει ως στρατηγική επιλογή, να μην επιτίθενται στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ