Κωνσταντίνου : «Δόθηκαν εξηγήσεις στους οπαδούς»

Κωνσταντίνου : «Δόθηκαν εξηγήσεις στους οπαδούς»

Ο Κωνσταντίνου μίλησε για τη συνάντηση με δύο οπαδούς στα γραφεία. Το μήνυμα στους πιστωτές: «Δώστε μας χρόνο να σας πληρώσουμε».

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από τα γραφεία του Παναθηναϊκού έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ νωρίς το απόγευμα όταν αποχώρησαν οι περίπου 20 οπαδοί που είχαν συγκεντρωθεί. Αναφέρθηκε στη συνάντηση με δύο εξ αυτών, τόνισε ότι το «τριφύλλι» ζητάει χρόνο από τους πιστωτές για να τους εξοφλήσει και υποστήριξε ότι ορισμένα πράγματα διογκώνονται από τους δημοσιογράφους…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου: «Έγινε μία συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Σαφώς ο κόσμος ανησυχεί, δόθηκαν οι εξηγήσεις που έπρεπε να δοθούν, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παρόν έχει και μέλλον.

-Γιατί φτάνουμε πάντα στο παρά πέντε;

«Αυτή είναι μία συζήτηση που πρέπει να την κάνουμε άλλη στιγμή. Γιατί κι εσείς παίρνετε πληροφορίες που δεν έχουν 100% βάση, συγκριτικά με όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου για να μπορέσετε κι εσείς και να ενημερωθείτε πλήρως για όλα αυτά που συμβαίνουν στον σύλλογο. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός. Είναι κι άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα και ζητούν αλλαγή της ποινής. Είναι άλλες έξι ομάδες».

-Ήταν ειρηνική η συμπεριφορά των οπαδών;

«Ήρθαν πολύ ειρηνικά».

-Γιατί βγήκε η ανακοίνωση όταν ήρθαν οι οπαδοί;

«Βγάλαμε ανακοίνωση για να καθησυχάσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος που ήρθε εδώ δεν μπήκε στα γραφεία. Ήρθαν δύο άτομα για να ενημερωθούν και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό βλέπετε ότι γράφονται διαφορετικά πράγματα απ’ αυτά που υπάρχουν και μπλέκεται η κατάσταση».

-Οι πιστωτές θα εξοφληθούν;

«Εμείς θέλουμε να τους εξοφλήσουμε όλους τους πιστωτές. Απλώς θέλουμε χρόνο. Τους λέμε δώστε μας χρόνο για να σας πληρώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ