Ολυμπιακός: Αυτή είναι η 11άδα του για το ματς με την Κέρκυρα

Ολυμπιακός: Αυτή είναι η 11άδα του για το ματς με την Κέρκυρα

Ποιους επέλεξε ο Χρήστος Κόντης για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, στο ματς με την Κέρκυρα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κέρκυρα (19:30) και ο Χρήστος Κόντης πριν από λίγο ανακοίνωσε την εντεκάδα των Ερυθρόλευκων. Πρόκειται για τους: Προτό, Ομάρ, ‘Ενγκελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ

Στην πραγματικότητα λοιπόν ο Χρήστος Κόντης επιλέγει μια 4-2-3-1 διάταξη χωρίς μεγάλες διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα. Πιθανότατα η επιλογή του αυτή σχετίζεται και με την παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης». Περνούν όλοι από… εξετάσεις στο μεγάλο λιμάνι με θέα στην επόμενη αγωνιστική εκδοχή του Ολυμπιακού. Είναι ευκαιρία λοιπόν σήμερα για τον 48άχρονο προπονητή που επίσημα αναλαμβάνει με τη λήξη της περιόδου, να δει στο χορτάρι κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που θα δούμε αν θα χωρέσουν ή όχι στο δικό του ρόστερ.

Θυμίζουμε ότι εδώ και δύο εβδομάδες, δεν υπολογίζονται πλέον στο Ερυθρόλευκο ρόστερ οι Σεμπά και Οτζίτζα Οφόε. Για τον Βέλγο μάλιστα σήμερα στην Αγγλία υπάρχουν ρεπορτάζ που τον τοποθετούν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λιντς. Παράλληλα μπόλικο ενδιαφέρον προκύπτει και από την χθεσινή «αποστολή» που ανακοίνωσε ο Κόντης για το αποψινό ματς καθώς σε αυτή δεν χώρεσαν οι Μποτία και Ζιλέ.

Ο Ολυμπιακός με νίκη επί της Κέρκυρας ανοίγει τη διαφορά του από τον τέταρτο της βαθμολογίας Ατρόμητο στους 7 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφαλίζει ως μίνιμουμ το «καλό» ελληνικό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Παράλληλα παραμένει στο κυνήγι του ΠΑΟΚ που είναι δεύτερος. Αυτό το ματς με την Κέρκυρα είναι το πρώτο που θα γίνει παρουσία κόσμου στο «Καραϊσκάκης» από τις 4 Φεβρουαρίου (Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ