Λαμία – Απόλλωνας 0-0

Λαμία – Απόλλωνας 0-0

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και αύξησαν αμφόρερες την διαφορά από την Κέρκυρα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Πέντε βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη πλέον Λαμία και Ελαφρά Ταξιαρχία.

Λαμία και Απόλλωνας είχαν πολλούς λόγους να χαμογελάσουν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, παρά το ότι καμιά από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η ισοπαλία (0-0) όμως τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την υλοποίηση του βασικού τους στόχου, την παραμονή δηλαδή στην Σούπερ Λίγκα.

Οι δύο αντίπαλοι πήραν από έναν βαθμό και αύξησαν την διαφορά από την Κέρκυρα η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Λαμία και Απόλλωνας είναι πλέον πέντε πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Κέρκυρα θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή την Δευτέρα το απόγευμα, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η εικόνα του ματς δικαιολογεί απόλυτα και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, καθώς οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Οι φάσεις στις δύο εστίες ήταν λιγοστές και οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων πέρασαν ήσυχο μεσημέρι. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε χαμηλό τέμπο και τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς ούτε η Λαμία αλλά ούτε και ο Απόλλωνας κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη. Το σίγουρο πάντως είναι πως και οι δυο ομάδες είναι μετά το σημερινό παιχνίδι, πιο κοντά στην παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.

Το «κλειδί»: Και οι δύο ομάδες έδωσαν βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, έχοντας πρώτο στόχο να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Τα κατάφεραν και οι δύο.

Το10άρι: Ο Θανάσης Παντελιάδης ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Λαμίας και είχε δύο σουτ στην εστία του Απόλλωνα.

Στον πάγκο: Οι επιθετικοί των δύο ομάδων, καθώς δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Γιατί κόουτς: Ήταν αναμενόμενο πως οι δύο προπονητές θα επέλεγαν αμυντική τακτική με στόχο να διατηρήσουν ανέπαφες τις εστίες των ομάδων τους.

ΛΑΜΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 0-0

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Κίτρινες κάρτες: 21′ Παπάζογλου.

Αποβολές: 91′ Παπάζογλου

Λαμία: Παπαδόπουλος, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Παντελιάδης,  Πίτι (30′ λ. τρ. Ναδάλες), Μπούντνικ (85′ Κουτρομάνος), Τσούκαλος (69′ Φράγκος).

Απόλλωνας: Χουάντερσον, Κοντοές, Παπάζογλου, Ζησόπουλος, Στάθης, Χουάρες, Ναδάλες (37′ λόγω τραυματισμού, Κούρος), Τσουκαλάς, Αλμπάνης (46′ Σιατραβάνης), Κονέ, Ελμπάζ (85′ Ανιέτε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ