Απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA στον Παναθηναϊκό!

Απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ενημερωθεί από τη FIFA με επίσημα έγγραφα πως δεν έχει δικαίωμα για διεθνείς μεταγραφές για μία περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να μην βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πλέον ορατά τον υποβιβασμό στη Football League. Οι πράσινοι φαίνεται πως έχουν ακόμα μια δύσκολη εξέλιξη, καθώς όπως αναφέρει η Livesport  ενημερώθηκαν επίσημα από τη FIFA πως δεν έχουν δικαίωμα για διεθνείς μεταγραφές για μία περίοδο (την προσεχή) λόγω χρεών.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είχε ενημερωθεί εγγράφως από την παγκόσμια ομοσπονδία για την απαγόρευση μεταγραφών, αν ισχύσει δεν θα έχει δικαίωμα για κινήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά η διοίκηση του τριφυλλιού έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την αναίρεση της εν λόγω απόφασης μέχρι το τέλους Ιουνίου. Βέβαια, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λύση στο οικονομικό κομμάτι προς το παρόν, κάτι τέτοιο δείχνει εξαιρετικά δύσκολο.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Παναθηναϊκός θα έχει δικαίωμα απόκτησης μόνο Ελλήνων παικτών κάτω των 24 ετών ή αν θα διατηρήσει το δικαίωμα για ανανεώσεις συμβολαίων και για πόσους παίκτες. Επίσης παρά το γεγονός πως η ποινή είναι επίσημη όπως όλα δείχνουν, δεν έχουν γνωστοποιηθεί ποιοι ακριβώς θα είναι οι περιορισμοί στην περίπτωση παραμονής στη Σούπερ Λίγκα και στη Football League

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ