ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : «Νόμιμα τα βίντεο – Μπορεί να αλλάξει η απόφαση και η βαθμολογία» είπε ο Κούγιας

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : «Νόμιμα τα βίντεο – Μπορεί να αλλάξει η απόφαση και η βαθμολογία» είπε ο Κούγιας

Θέση για τα δύο νέα video που είδαν το φως της δημοσιότητας και κατέγραψαν όλα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια της Τούμπας στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, πήρε ο Αλέξης Κούγιας.

Πολλά μπορούν να αλλάξουν μετά τα δύο νέα video που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια της Τούμπας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη, όπως τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην ιστοσελίδα www.sportdog.gr:

«Αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να παρουσιαστούν σε όλους τους βαθμούς της δίκης και η δίκη ολοκληρώνεται όταν τελειώσουν όλοι οι βαθμοί εκδίκασης. Είναι δυνατόν να παρουσιαστούν αποδεκτικά στοιχεία στον δεύτερο βαθμό, αν και δεν είχαν παρουσιαστεί στον πρώτο. Ακόμα και σε αστικές δίκες υπάρχει συγκεκριμένο άρθρο που επιτρέπει ακόμα και την εξέταση μαρτύρων σε δεύτερο βαθμό, σε θέματα που αφορούν αποδεικτικό υλικό.

Αν δεχτεί ο δικαστής ότι με υπαιτιότητα της ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, αδικαιολόγητα και χωρίς να συντρέχει λόγος για να μην συνεχιστεί, τότε μπορεί πράγματι να τιμωρηθεί η ΑΕΚ και να αλλάξει η βαθμολογία. Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει αλλαγή της απόφασης. Στα δικαστήρια υπάρχει η αρχή της ηθικής εκτιμήσεως των αποδείξεων. Ο Έλληνας δικαστής είναι παντοδύναμος. Μπορεί μόνο με την κρίση του να αποφασίζει για οτιδήποτε. Μπορεί να αγνοεί έγγραφα, φωτογραφίες, μπορεί να αγνοεί πραγματογνωμοσύνες. Αρκεί να γράψει στην απόφαση ότι τα έλαβε υπόψη του και δεν τα αγνόησε ως αποδεικτικό υλικό. Αλλά τα αξιολογεί με βάση τη δική του κρίση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ