ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» ο Αζεβέδο, ψάχνουν για αριστερό μπακ

ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» ο Αζεβέδο, ψάχνουν για αριστερό μπακ

Πολύ δύσκολα θα μείνει και την επόμενη χρονιά ο Αζεβέδο στον ΠΑΟΚ καθώς δεν έπεισε για την αγωνιστική κατάσταση. Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκονται στην Τούμπα.

Αφού το ξανά σκέφτηκαν στον ΠΑΟΚ, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το «to10.gr», φαίνεται πως αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του Αζεβέδο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που ήρθε στο δικέφαλο τον Γενάρη με σκοπό να βοηθήσει, δεν έχει καταφέρει ακόμα και τώρα να δείξει το ταλέντο του. Ακόμα κι όταν πήρε χρόνο συμμετοχής, δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Έτσι λοιπόν όπως όλα δείχνουν ο 31χρονος αμυντικός το καλοκαίρι θα φύγει από την Τούμπα καθώς δεν υπάρχει θετική εισήγηση από τους ανθρώπους που θα τρέξουν το πλάνο για τη νέα χρονιά.

Με δεδομένη την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ καλύπτει το κενό που θα αφήσει ο Αζεβέδο. Ωστόσο το ερώτημα είναι αν τη νέα χρονιά ο Βιερίνια θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από την ζώνη άμυνας του ΠΑΟΚ ή θα μετακινηθεί μπροστά. Αν αγωνίζεται στην άμυνα τότε δεν θα υπάρξει προσθήκη στην αριστερή πλευρά. Αν ο Πορτογάλος ζητήσει να προωθηθεί τότε οι ασπρόμαυροι θα προχωρήσουν στην απόκτηση αμυντικού ποδοσφαιριστή. Για καλό και για κακό στην Μικράς Ασίας έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν πληροφορίες για ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί τις τελευταίες ημέρες.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ